Lehetséges 9 nap alatt 5 kilót hízni?
Jo neked hogy te igyis zabalsz....En mar fogytam egy kg-t 56-rol most vagyok 55,1kg es meg messze a cel
En ma csak 1 pohar tejet ittam meg ettem 4 szelet szalamit
Ha éhezéssel diétáztál akkor lehetséges, mivel ilyenkor a szervezet hozzászokik a kevés étel minél nagyobb hasznosításához, amivel nem fog leállni egyik pillanatról a másikra ha újra sokat eszel... Vagyis továbbra is mindent hasznosítani fog.
Ezért kell inkább a minőségre figyelni, de éhezést jobb elkerülni, mert akkor utána még több is visszajön. Erre #1 te is figyelj.
Napi közel 4000 kcal plusz? Van, akinek megy ennyi, de nem hinném, hogy hasznosulni képes. Tényleg háromszor annyit ettél, mint máskor (csak tippeltem valamit, nem tudhatom a kalóriaigényedet meg semmit)? Mert ha nem, akkor eleve kizárt, hogy ez főleg zsír legyen.
Várj pár napot, akkor lemegy a víz, a plusz salakanyag s reálisabb értéket fogsz látni. Elég bizonyos, hogy kilókat fog esni a súlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!