Hogyan lehetséges ez?
Figyelt kérdés
18 éves làny vagyok. 166 cm es 54 kg..Vékony vagyok, a súly, ami rajtam van az izom. Az alapanyagcsere szükségletem az 1347 kcal. Megnéztem, hogyha heti 3-5x sportolok (szoktam többszor is) es enyhe fizikai munkát vêgzek (iskola messze van, sokat setalok meg ott isnsokat kell fel le szaladgálni) akkor 2100 kcal kellene ennem. Én napi 1500 korul eszem, mégsem veszem észre hogy fogynék, sőt szerintem hízok. Hogy lehet ez?2017. dec. 13. 21:31
1/3 anonim válasza:
A 2100 pedig nagyjából reaális. 1500-zal fogysz. Ha nem, akkor vagy nem 1500-at eszel, vagy nem volt elég hosszú a mérési idő. Havonta mérd magad!
2/3 A kérdező kommentje:
Én sen tudom hogy van ez. Ha valamiy nem tudok pontosan hogy mennyi mindig felül becsulöm a súlyát és úgy maradok az 1500-ban és megis látom hogy nem. A legnagyobb gondom a hasam. Az úgy van hogu a medencémnél nagyon szèp lapos, van egy kis bemélyedés a ket medencem kozott..viszont feljebb ha oldalra fordulok latom hogy kb 5-6 centit kidomborodik :( es sehogy se tudom ezt ledolgozni
2017. dec. 13. 21:52
3/3 anonim válasza:
Nem lehet rajtad felesleg ilyen adatokkal. Az már talán a csontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!