Visszafogok hízni? Saját tapasztalatra is kíváncsi vagyok! Mit tegyek hogy a mostani súlyom megmaradjon?
Nyugodtan egyél annyit, de sportolj többet mint előtte.
Biciklizz (jó így télen kicsit nehéz)
Fuss,sétálj
Táncolj (otthon zenére)
Hullahoppkarika, ugrókötél
De ezek csak tippek☺
"hogyha anorexiás voltam/vagyok"
Szerintem először is a betegseget kéne kezelni. Ha nagyon sovány lettél akkor mindenképpen fel fogsz szedni néhány kilót, hiszen ez a természetes. Pl ha kb 60kilónak kéne lenned és most vagy 45, akkor ha rendesen eszel, hízni fogsz és eléred az egészséges súlyodat. A baj az, hogy neked nem tetszik, ezért kéne kezelni a problémát, akár egy pszichológus vagy dietetikus segítségével. De az már pozitívum, hogy van eszed és rájöttél, hogy tönkreteszed magad ha megvonod a kellő táplálékot a szervezetedtől. Kitartást, és ne félj segítséget kérni.
Ha kisebb súlyt akarsz tartani azonos aktivitás mellett, akkor még akkor is kevesebb kalóriát kell enned, ha nem lassult be az anyagcseréd s nem vesztettél izmot...
Összetett dolog ez.
Mindenesetre több szempontból az a jó, ha lassan emeled a mennyiséget s megállsz, ha épp tartod a súlyod (persze ahhoz jópár hét kell, hogy ezt meglásd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!