Az almaecetet mikkel lehet ízesíteni úgy hogy a hatása is megmaradjon?
Az almaecetet bármilyen ételbe (saláta) teheted, de akár limonádénak is jó - csak lehetöleg ne cukrot használj, hanem KEVÉS mézet, akkor igen kellemes íze van. (Remélem, nem töményen próbáltad, mert úgy tényleg rettenetes!!!)
Fogyni nem lehet töle, de van benne pár ásványi anyag meg vitamin, ami jót tesz.
Onnan tudjuk biztosra, hogy ha ennyi lenne a titok, senki nem lenne kover a vilagon.
Szerinted azok az emberek akik jol neznek ki, es leirjak az etrendjuket meg az edzestervuket az csak egy oriasi osszeeskuveselmelet? Direkt nem akarjak megmondani, hogy az almaecet+nem eves kombotol neznek ki ugy ahogy?
Azert agyalunk minden aldott nap a kovetkezo napi etkezeseken, azert alldogalunk a boltban es a konyhaban naponta orakat, meg toltjuk el a szabadidonket edzessel, mert unatkozunk?
De jobban belegondolva hatasos is lehet. Ha megmutik a gyomorfekelyedet meg a beleidet, utana orulsz ha csovon keresztul kapsz egy kis hig levest...ettol valoban lehet fogyni ;) hajra!
Nem akartam goromba lenni, de ha sokan mostanaban inkabb tonkreteszik magukat 2 kilo minuszert, és ha nem pirit valaki ra az illetore, akkor sosem erti meg mekkora hulyeseget keszul csinalni. Bar nem tudom miert aggodok masok egeszsegen, en vagyok a hulye! Az en egeszsegemen se aggodik senki.
Ha tenyleg csak salatara teszed izesitesnek, azzal semmi baj, de lathatod, mennyien probalunk lebeszelni arrol, hogy nagyobb adagban ezzel nyird ki a szervezeted. Raadasul pont mamamnak tette tonkre a nyelocsovet, ugy hogy muteni kellett, pedig naponta 5x evett, és akkor is egeszsegesen, de kb hetente parszor ivott vizzel higitott almaecetet, mert azt hallotta, hogy ettol lesz alacsonyabb a koleszterin szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!