Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnêk úgy fogyni+...

Hogyan tudnêk úgy fogyni+izmosodni hogy a mellem megmaradjon?

Figyelt kérdés
168cm vagyok és 55kg.(eddig 50körül voltam).Kicsit meghíztam így a mellem is nőtt,ha lefogynék a mellem is kisebb lesz?

2015. okt. 23. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Fogyni és izmosodni egyszerre nem lehet. Kizárja a kettő egymást. Ha lefogysz a melled is kisebb lesz ez teljesen biztos és törvényszerű.
2015. okt. 23. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább legyen jó alakod és egy-kettővel kisebb kosár méreted, mint egy átlagos alakú csaj. :D
2015. okt. 23. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 55 kg nem olyan sok 168cm-rel, ha annyival nagyobb a melled így akkor szerintem az a hízás csak jót tett.

Egyébként sportolj sokat, étkezz jól és nem lehet gond.

2015. okt. 23. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem zárja ki a fogyást az izmosodást ha most kezdi

Járjál edzöterembe

Melled kisebb lesz de ha edzel mellre akkor az alatta lévö izom talán kicsit kompenzálja a csökkenést

2015. okt. 23. 19:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Az van hogy egesz nyaron edzedtem hasra,fenekre,labra stb.elkezdodott a suli igy nincs idom semmire😰
2015. okt. 23. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez szeringem egyénfüggő , én szerencsés voltam 16kg fogyás mellett teljesen megmaradt a mellem pedig nem sportoltam semmit csak kalóriát számoltam , megpróbálhatod hátha neked sem fog onnan lemenni ha igen akkor max visszahízol az úgyis könnyű :D
2015. okt. 23. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja zsirba jön tök szép lesz biztos

Meg nem kell mindennap edzeni viszont minden izomra kell heti 3 órád csak van rá

2015. okt. 23. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha hízással együtt megnőtt, akkor a fogyással kisebb lesz. Valamit valamiért.
2015. okt. 24. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!