Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan kerulhetnem el a...

Hogyan kerulhetnem el a visszahizast?

Figyelt kérdés
25kgtol szabadultam meg az elmult idoszakban de sajnos beleestem abba a hibaba hogy tulsagosan megvontam magamtol a kaloriat. Valtoztatni szeretnek mar ezen regota csak egyszeruen rettegek ha egy picit is tobbet eszek akkor elkezdek rogton hizni ami tudom hogy valoszinu az en hibambol adodoan. Megis azt szeretnem kerdezni hogy ez elkerulheto lenne e valahogy? Nagyon nem szeretnem hogy beusson a jojo effektus. De a tulzott etelmegvonastol mar egyszeruen edzeni se volt energiam a napokban. Innen ltom azt hogy valtoztatnom kell. Tanacsok? Kerlek segitsetek.

2017. aug. 6. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyeld a súlyod! ha látod, hogy kezd visszamenni, akkor vedd vissza egy picit az ételt. Ha viszont marad a súlyod, akkor egyél nyugodtan.
2017. aug. 6. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem íróval.

Finoman emeld a kalóriát s ne aggódj. Ha picit többet eszel, akkor nem hízhatsz gyorsan, észreveszed, extrém kevés kalórián viszont nem maradhatsz, az sok szempontból előnytelen.

Ha eddig tempósan fogytál, akkor pedig simán emelhetsz többszáz kcalt, akkor is fogyni fogsz, olyan nincs, hogy mondjuk fogysz heti 60 dkg-t, de +200 kcallal már hízol. Ahhoz papírforma szerint is több, mint 600 kcal kell... Vagy nem tudom, miket gondolsz.

2017. aug. 6. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj arra,hogy napi 5-6x egyél és mindig keveset. Cukor és fehérliszt mentesen étkezz, minden rendben lesz :)
2017. aug. 6. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Tökmindegy, hányszor eszik, csak neki jó legyen, az összmennyiség és a kalóriaegyenleg számít. 5-6 kis evés sokaknak borzalmasan rossz ötlet.
2017. aug. 6. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Neked kellene egy normális étrend. Az éheztetés az semmire nem jó. Érdemes lenne keresned valakit, mondjuk egy személyi edzőt, aki személyre szabottam állít neked össze egy étrendet és egy edzéstervet. Nem szabad éheztetni magad. Az evést élvezni kell. Csupán kell egy jól összeállított étrend, aminek a számodra megfelelő a tápanyagtartalma. :)
2017. aug. 7. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:

teljesen normális (még) a szervezeted, mert átállt éhező vészüzemre, és ha picivel több ételhez jut, azonnal raktározni próbál.

25 kilótól szabadultál meg..de mennyi idő alatt? mert nagyon nem mindegy..

Rettegsz a többlet evéstől? így nem lehet(boldogan)élni..

Előttem már elláttak jótanácsokkal. Az a kérdésem, hogy szerinted mennyi kalória kell a napi alapüzemhez a szervezetednek? ha ettől száz kcallal kevesebbet eszel naponta, akkor nem jön vissza semmi. Viszont mindenki baromi türelmetlen, mert pár hónap alatt keményen, éhezve fogyózik, aztán a célt elérve végre enni is szeretne...na ez így nem működik.

azt tudod nélkülem is, hogy az alap egy (jó minőségű)digitális személymérleg, aztán egy nagyon precíz digitális konyhai mérleg, aztán vagy egy napló(amit szorgalmasan vezetsz) vagy a kaloriabazis.hu nyilvántartása.

az élelmiszerek zömén rajta van a nagyjából jó energiatartalom, ebből kell kiindulnod.

Neked semmi mást nem kell tenned, csak napi 1700-1900 kcalnál nem többet enni-inni. Akkor a szervezeted egy fél év alatt megbarátkozik azzal, hogy a gazdi ennyit ad, ebből kell jól élni..

Csak a precizitáson múlik a sorsod...a mérlegen amúgy is látod minden nap, hogy állsz a súlyoddal.

én is huszonöt kilót adtam le pár évvel ezelőtt(két év alatt) és azóta csak tartani kell az ideális versenysúlyom..

ne ez a legnehezebb. Az evolúció nem hagyja magát, küzd.

2017. aug. 7. 07:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem az egesz 25kg ment le a kvazi ehezessel, csak kb az utobbi ket honapban nem megy egyszeruen mashogy... bar mar igy se igazan es ezert felek nagyon a hizastol. 1700 kaloria meg a duplaja lenne annak amit most eszek😭
2017. aug. 7. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!