Hogyan kerulhetnem el a visszahizast?
Egyetértek az előttem íróval.
Finoman emeld a kalóriát s ne aggódj. Ha picit többet eszel, akkor nem hízhatsz gyorsan, észreveszed, extrém kevés kalórián viszont nem maradhatsz, az sok szempontból előnytelen.
Ha eddig tempósan fogytál, akkor pedig simán emelhetsz többszáz kcalt, akkor is fogyni fogsz, olyan nincs, hogy mondjuk fogysz heti 60 dkg-t, de +200 kcallal már hízol. Ahhoz papírforma szerint is több, mint 600 kcal kell... Vagy nem tudom, miket gondolsz.
teljesen normális (még) a szervezeted, mert átállt éhező vészüzemre, és ha picivel több ételhez jut, azonnal raktározni próbál.
25 kilótól szabadultál meg..de mennyi idő alatt? mert nagyon nem mindegy..
Rettegsz a többlet evéstől? így nem lehet(boldogan)élni..
Előttem már elláttak jótanácsokkal. Az a kérdésem, hogy szerinted mennyi kalória kell a napi alapüzemhez a szervezetednek? ha ettől száz kcallal kevesebbet eszel naponta, akkor nem jön vissza semmi. Viszont mindenki baromi türelmetlen, mert pár hónap alatt keményen, éhezve fogyózik, aztán a célt elérve végre enni is szeretne...na ez így nem működik.
azt tudod nélkülem is, hogy az alap egy (jó minőségű)digitális személymérleg, aztán egy nagyon precíz digitális konyhai mérleg, aztán vagy egy napló(amit szorgalmasan vezetsz) vagy a kaloriabazis.hu nyilvántartása.
az élelmiszerek zömén rajta van a nagyjából jó energiatartalom, ebből kell kiindulnod.
Neked semmi mást nem kell tenned, csak napi 1700-1900 kcalnál nem többet enni-inni. Akkor a szervezeted egy fél év alatt megbarátkozik azzal, hogy a gazdi ennyit ad, ebből kell jól élni..
Csak a precizitáson múlik a sorsod...a mérlegen amúgy is látod minden nap, hogy állsz a súlyoddal.
én is huszonöt kilót adtam le pár évvel ezelőtt(két év alatt) és azóta csak tartani kell az ideális versenysúlyom..
ne ez a legnehezebb. Az evolúció nem hagyja magát, küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!