Ha gyorsan fogyok, hogy akadályozhatom meg a visszahízást?
elvileg 4 nap alatt 4-6 kilót(!!!) le lehet adni egy egyszerű diétával, de tudom, hogy ez túl gyors.
Pilatesezem és kutyát sétáltatok (a kutyasétáltatás néha durvább, mint az 1 órás pilates program:D), szóval mozgás is van mellette,
ráadásul nem vagyok éhes.
A diéta lényegében ezekből az összetevőkből áll:
víz, répa, paradicsom, barna rizs, csirkemell, tojás, gomba, kukorica. (nem minden nap ehetek mindent.)
Nem is vagyok olyan éhes, hogy az egész mennyiséget meg tudjam enni, ami meg van adva...
Szóval nem jelez a szervezetem, hogy kaja kellene.
Akkor ez a diéta is defektes, és gyorsan viszsahízok utána?
Hogy ezt elkerüljem, jó ötlet "levezetésképpen" egy 2-3 hetes káposztaleves diétába kezdeni, ami sokkal lassabb fogyást ígér?...
10 kilótól kell megszabadulnom...
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ja és bocsi, minden nap tornázzak, vagy jól tudom, hogy kell pihenőnapokat is tartani?
Vagy ha minden nap csak fél órát az 1 helyett?...
ne aggódj, a szervezet nem tud ennyi idő alatt ennyi zsírt elégetni, tehát fogyni. 1 hét alatt 1 kiló simán lehetséges, efölött már erősen kétséges.
a visszahízás nem jelent mást mint: újra lesz bélsarad, glikogén és az ezzel kötött víz visszapótlódik, és a védekező állapotban lévő tested zsírt halmoz fel (azt amit eddig nem adott le, tehát még több lesz) az újabb ínséges időkre.
nem olyan bonyolult, szerintem.
Igen, ezt értem, de ha 4 nap alatt mondjuk 4 kiló "valamitől" megszabadulok, és nem akarom a jojóeffektust elszenvedni, akkor jó megoldás, ha rögtön váltok egy lassú, lájtos diétára?
+ persze mozgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!