Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kerulhetnem el a duhkitor...

Hogy kerulhetnem el a duhkitoresemet?

Figyelt kérdés
Akor szokott lenni amikor elfolytom es van amikor egy kis b#sztatas miatt elduran az agyam van amikor oran is kiabalok volt pelda hogy tanarra is meg otthon ha elkezdek vitatkozni.Alapbol kerulom a konfliktusokat van amikor vissza se szolok de igy csak a belso nyomast novelem meg jobban,nalam ez ket konfliktus helyzer letezzik befogom szamat vagy szepen megkerem hogy hagyja abba vagy veszekszek /verekszem ,mondjuk sok embernel csak ez a vegsomegoldad letezzik ha nem erti meg a szep szot hiaba szolok ra hogy hadja abba
2014. ápr. 30. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Az még a jobbik eset ha kiabálsz, de gáz is. Én általában egyből neki megyek, de sose lesz jó vége. :/ Utána kussolnak, de ki is rúgtak a suliból.
2014. máj. 1. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Tipikus esete a kos nap, skorpió hold bolygóállásoknak. Látszik, hogy a Neptunusz nem áll együtt a Holddal, mert nem vagy elég kiegyensülyozott. Főleg a skorpióknál lenne ez ideális.

A kos pedig egy tüzes, kardinál jegy, a zodiákus gyermekei. Körübelül egy kisgyermek szintjén vannak: hiszti, dühkitörés, akaratosság. Javaslom, kedves kosocska, hogy igyál az idegeidre citromfű, esetleg cickafark teát. Vehetsz még nyugtató fürdőt is, főleg levendulás illóolajokkal. Az ágyanemüd pedig legyen puha, frissen mosott. Elalvás előtt pedig hallgas nyugtató zenéket. Pl. Mozart.

Ezo Etus

tisztán halló, táltos

2014. máj. 1. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok adrenalin termelődik a szervezetedben, amit le kell vezetned mozgással: menj ki futni, kaland parkozz, biciklizz, túrázz. Az a lényeg, hogy fáraszd le magad teljesen, hogy a felesleges adrenalin felszívódjon.

Tapasztalat: ha tele vagyok dühvel, haraggal, rossz vágyakkal, akkor kimegyek és intenzív mozgással levezetem a negatív érzéseket. Miután tiszta hulla vagyok a mozgástól, már nincs erőm dühösködni, nincsenek rossz vágyaim. Próbáld meg.

2014. máj. 1. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy elmész egy szakemberhez,pszichológushoz és megkérded,hogy segitsen feltárni a feldolgozatlan problémáid ami miatt előjön az agresszió aminek gyökere kiskorodból vagy az életed valamelyik szakaszából ered.A régi megoldatlan de már elfelejtett konfliktuhelyeztetek mindig visszaköszönnek.
2014. máj. 1. 01:16
 5/6 anonim ***** válasza:

"Túl sok adrenalin termelődik a szervezetedben, amit le kell vezetned mozgással: menj ki futni, kaland parkozz, biciklizz, túrázz. Az a lényeg, hogy fáraszd le magad teljesen, hogy a felesleges adrenalin felszívódjon."

Ez úgy baromság ahogy van. Ha túl sok adrenalin termelődne a szervezetében, akkor kb. nonstop fájna a feje és szívdobogás érzése lenne, és az orvosnál panaszkodna nem itt gyakorin. Továbbá a sport, pont hogy növeli az adrenalin szintet. És hova is kellene szerencsétlen adrenalinnak mint endokrin hormonnak felszívódnia? Egyébként minek kontárkodik olyan bele az élettanba, aki nem ért hozzá?

2014. máj. 1. 02:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom lehet hogy nyugtatót kéne szedned talán. Azzal csökkenhet a dühkitörés intenzitása!

Háziorvos is kiírja viszont ha úgy ítéli meg hogy erősebb kell akkor továbbküld szakorvoshoz (pszichiáter) aki majd felír bivalyerős nyugtatót!

2014. máj. 1. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!