Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

Wambach-Bukosza Karcsi kérdése:

A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

Figyelt kérdés
Akik ugyan azokat a termékeket vásárolják , aztán beállnak mögéd a sorba és nagyjából ugyanolyan sorrendben pakolják az árucikkekket a kasszaszallagra , és akkor nézed hogy ezt mégis hogyan csinála ... ?

ma 10:25
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%

De miért, tilos neki ugyanazt vennie?

Ha megveszi és kifizeti, hát legyen. Miért kéne ezzel foglalkoznom?

ma 10:27
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
És ez egy mentálisan ép, defektektől mentes embert miért is kéne, hogy zavarjon?
ma 10:28
 3/29 anonim ***** válasza:
82%

Én csak olyan trollokkal találkoztam akik vírusidőszakban összeköhögik a kezüket aztán ugyanazzal a kézzel beletúrnak mindenbe, pékáru, zöldség, gyümölcs. Meg aki direkt kiveszi a tejterméket, húst, meg főleg a mirelitet, és lerakja 2 sorral arrébb a polcra. Meg aki beáll eléd ha nézel valamit, aztán 5 percig összefogdos nézeget mindent, de nem vesz semmit. Meg aki csak fel alá mászkál de nem vesz semmit, csak dünnyög hogy micsoda drágaság. Ezredjére is. Meg aki direkt megkeresi a legszűkebb helyeket és ott hagyja a tetves kocsiját hogy neked kelljen arrébblökdösni. Meg aki játszótér helyett ott futtatja meg visongatja a gyerekét, leborogatva mindent, és folyton láb alatt van. Meg a kasszánál nyakadba lihegő.

Igazából ez egy hamisítatlan troll ország, troll társadalommal.

ma 10:29
 4/29 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de ha valaki pont ugyanúgy lepakolja az ágvágót, az epres túró rudit meg az Ízmester mézes mustárt, akkor azért elgondolkodnál, nem?
ma 10:30
 5/29 anonim ***** válasza:
67%
Vigyázz mert a végén kiderül hogy te magad vagy az npc, és azért pakolsz te is ugyanúgy mint ők, mert ez a programotok. Bár végül is lehet pont akkor ébrednél öntudatra ettől, ki tudja.
ma 10:34
 6/29 anonim ***** válasza:
90%

"akkor azért elgondolkodnál, nem?"

Nem.

Sőt, igazából nem is szoktam azt lesegetni, hogy a mögöttem jövő miket pakol a szalagra.

ma 10:42
 7/29 A kérdező kommentje:

"kiderül hogy te magad vagy az npc"

Nem kívántan az lenni sose

"Sőt, igazából nem is szoktam azt lesegetni, hogy a mögöttem jövő miket pakol a szalagra."

Én néha figyelgetem mert érdekes összeállítások vannak néha.. pl 3 üveg Dankó bor meg 1 kígyóuborka.

ma 10:44
 8/29 anonim ***** válasza:
85%
Kicsi az esély, hogy egyáltalán észre vegyem, hogy ugyanazt veszi, de ha netán mégis, akkor inkább csak arra gondolnék, hogy hasonló életmódú, ízlésű ember lehet, mint én. Ennél többet biztos nem foglalkoznék vele.
ma 10:46
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Kizárt dolog mert nem tudom
ma 10:49
 10/29 anonim ***** válasza:
17%
És amelyik nő péntek estére bort, macskakaját, csokit, és egy hatalmas méretű, rücskös kígyóuborkát vásárol magának és rak a szalagra, arról mit érdemes gondolnunk?
ma 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!