A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

De miért, tilos neki ugyanazt vennie?
Ha megveszi és kifizeti, hát legyen. Miért kéne ezzel foglalkoznom?

Én csak olyan trollokkal találkoztam akik vírusidőszakban összeköhögik a kezüket aztán ugyanazzal a kézzel beletúrnak mindenbe, pékáru, zöldség, gyümölcs. Meg aki direkt kiveszi a tejterméket, húst, meg főleg a mirelitet, és lerakja 2 sorral arrébb a polcra. Meg aki beáll eléd ha nézel valamit, aztán 5 percig összefogdos nézeget mindent, de nem vesz semmit. Meg aki csak fel alá mászkál de nem vesz semmit, csak dünnyög hogy micsoda drágaság. Ezredjére is. Meg aki direkt megkeresi a legszűkebb helyeket és ott hagyja a tetves kocsiját hogy neked kelljen arrébblökdösni. Meg aki játszótér helyett ott futtatja meg visongatja a gyerekét, leborogatva mindent, és folyton láb alatt van. Meg a kasszánál nyakadba lihegő.
Igazából ez egy hamisítatlan troll ország, troll társadalommal.

"akkor azért elgondolkodnál, nem?"
Nem.
Sőt, igazából nem is szoktam azt lesegetni, hogy a mögöttem jövő miket pakol a szalagra.
"kiderül hogy te magad vagy az npc"
Nem kívántan az lenni sose
"Sőt, igazából nem is szoktam azt lesegetni, hogy a mögöttem jövő miket pakol a szalagra."
Én néha figyelgetem mert érdekes összeállítások vannak néha.. pl 3 üveg Dankó bor meg 1 kígyóuborka.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!