Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

Wambach-Bukosza Karcsi kérdése:

A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

Figyelt kérdés
Akik ugyan azokat a termékeket vásárolják , aztán beállnak mögéd a sorba és nagyjából ugyanolyan sorrendben pakolják az árucikkekket a kasszaszallagra , és akkor nézed hogy ezt mégis hogyan csinála ... ?

ma 10:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%
Pont nem érdekel mit vesz a másik, hol van arra időm hogy más kosarát nézegessem? Ezt a jaj leutánoztak dolgot meg nem szokás kinőni alsó tagozat végére?
ma 11:57
 22/32 anonim ***** válasza:
37%
Ezt könnyen leellenőrizheted, kedves kérdező. Amikor meglátod hogy ilyen történik, nézzél mélyen, jelentőségteljesen az érintett szemébe, majd fél kézzel emelje le a pénztár mellől egy csomag rágógumit, és látványosan rakd a szalagra. Aztán fél perc múlva nézegess hátrafele, hogy került-e az ő szalagrészére is új rágógumi. Ha valóban ilyen akkor biztos hogy nem tudta megállni, és ott lesz az a rágó. Így lehet lebuktatni az ilyeneket.
ma 12:19
 23/32 anonim válasza:
48%

A Lidl híres arról, hogy üzleti okból próbál olcsóbb lenni, hogy nagyobb legyen a forgalma és ezért rendszeresen csinál akciókat, amikor jó vételeket kínál pár napig, ezzel csábítva be potenciális vásárlókat az üzletbe.

Ezért nem meglepő, hogy a vásárlók részben hasonló termékeket vesznek, de azért messze nem ugyanazokat, mert annál azért nagyobb a választék, másrészt én kizártnak tartom, hogy ugyanúgy pakolják le, mert már az is bazi nagy véletlen, hogy mindketten vegyenek ágvágót és túró rudit is, de ez még esetleg érthető, ha ezek éppen drasztikusan akciósak, de azt már semmi sem indokolja, hogy ugyanúgy pakolják le.

Ha mégis volt ilyen, akkor az csak úgy eshet meg, hogy a lottó ötöst is megnyerik néha, ha valamire van reális esély, az be is következhet, még ha kicsi is a sansz, bár én egy nagyon erős túlzást érzek a kérdéaben állított lehetőség valószínűségében.

Bár az lehet, hogy volt humorérzéke az illetőnek, ha tényleg fordult elő olyan, hogy hasonlóakat vásároltak és az illető direkt nem hagyta ki a ziccert, hogy ugyanúgy pakoljon le, mint a másik.

ma 12:20
 24/32 A kérdező kommentje:

#22 Nem szeretem a rágót

#23 Én nekem nagyon jó humorérzékem van, de az hogy engem trollkodnak, az full újdonság.

ma 12:23
 25/32 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nincsenek, csak beképzeled létüket!
ma 12:28
 26/32 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, az nem lehet hogy a troll napokon voltál ott pont? Tudod, amikor 10% kedvezményt adnak a troll vásárlóknak. Na olyankor özönlenek.
ma 12:36
 27/32 A kérdező kommentje:
#26 lehet hogy a csütörtök az troll nap mert akkor mindig fura jelenségek vannak. zsidok szerint kedd a legjobb, bár az óta nem értem hogy miért.
ma 12:39
 28/32 anonim ***** válasza:
62%
Nem szoktam foglalkozni mások dolgával. Azt vesz amit akar. Ha utánozni akar, akkor utánozzon. Nem érdekel. Teljesen közömbös számomra.
ma 13:44
 29/32 anonim ***** válasza:
44%
Ezen még sosem gondolkodtam, de szerintem nincs ilyen, max. annyi, hogy 1-1 tételnél, ha ottvagy (és nem mindennapi tej stb., hanem mondjuk dobozos süti), akkor épp eszébe jut, hogy az neki is kell.
ma 15:59
 30/32 anonim ***** válasza:
4: a büdös életben nem venném észre, mert nem figyelem. Ráadásul mi annyit vásárolunk ott egyszerre, hogy tele lesz a szalag.
ma 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!