A Lidl-ben vannak troll vásárlók?

A Lidl híres arról, hogy üzleti okból próbál olcsóbb lenni, hogy nagyobb legyen a forgalma és ezért rendszeresen csinál akciókat, amikor jó vételeket kínál pár napig, ezzel csábítva be potenciális vásárlókat az üzletbe.
Ezért nem meglepő, hogy a vásárlók részben hasonló termékeket vesznek, de azért messze nem ugyanazokat, mert annál azért nagyobb a választék, másrészt én kizártnak tartom, hogy ugyanúgy pakolják le, mert már az is bazi nagy véletlen, hogy mindketten vegyenek ágvágót és túró rudit is, de ez még esetleg érthető, ha ezek éppen drasztikusan akciósak, de azt már semmi sem indokolja, hogy ugyanúgy pakolják le.
Ha mégis volt ilyen, akkor az csak úgy eshet meg, hogy a lottó ötöst is megnyerik néha, ha valamire van reális esély, az be is következhet, még ha kicsi is a sansz, bár én egy nagyon erős túlzást érzek a kérdéaben állított lehetőség valószínűségében.
Bár az lehet, hogy volt humorérzéke az illetőnek, ha tényleg fordult elő olyan, hogy hasonlóakat vásároltak és az illető direkt nem hagyta ki a ziccert, hogy ugyanúgy pakoljon le, mint a másik.
#22 Nem szeretem a rágót
#23 Én nekem nagyon jó humorérzékem van, de az hogy engem trollkodnak, az full újdonság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!