Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogytatok TI?

Hogyan fogytatok TI?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

18 éves lány vagyok, aki egészségügyi problémákkal küzd. A terápiás kezelés miatt le kéne adnom 12-15kg-t. Jelenleg 67/68kg vagyok és 170cm. A kezelés előtt 52kg voltam, ezért kéne fogynom.

Az lenne a kérdésem, hogy ti hogyan fogytatok le? Nincsen semmi ételintoleranciám, a csodaszerekben nem hiszek, így ezeket kérlek hagyjátok ki :)

2017. júl. 26. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ettem semmit 3 hetig
2018. jan. 20. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Napi 2x eszem, így kicsit több jut egy étkezésre. Nagyon alacsony szénhidráttartalmú ételeket eszem, általában hús + zöldség valamilyen formában, vagy tojás (rántotta, lágy, főtt...) Nassnak szárzellert és fűszeres jughurtot szoktam enni. Sokszor eszem halat, azokban viszonylag alacsony a kalória, általában grillezem.
2018. jan. 20. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Villamdieta 6hetig
2018. jan. 20. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Kalóriaszámolás vált be. Szülésem után nagyon sokat fogytam update programmal. De akkor még nem volt minden városban update bolt, tehát csak a kódokat tartottam be és mozogtam elég sokat.

Most ez már nem jött be, de lehet azért, mert már 30 felett nehezebb fogyni.

Most egészen jól haladok. Jókat eszem, kaloriabazisban vezetem az elfogyasztott ételeket.

Teljesen átváltottam egészséges ételekre, cukrot, fehér kenyeret nem eszem. Ma már az édes íz sem hiányzik, régebben egy nagy táblás milka fele bement egy film alatt.

Hétvégén nem figyelem annyira a makrókat, csak a kalória keretet. Ilyenkor belefér simán egy rántott hús egy fél adag krumplipürével vagy akár túrógombóc is.

Emellett 4-5 nap sport. Kardio 2x, aerob 2-3×.

Ja, és mikor megyek munkába egy megállóval hamarabb szállok le és sétálok.

Nincs nagy feleslegem, de nem is siettetem a fogyást. Tavaszra kész leszek. 😊

2018. jan. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!