Hetente hány kilót fogytatok? Hány kalóriával mentetek az alapanyagcsere alá?
Az alapjárat kalória alá gondoltad? Azaz amennyit átlagosan felhasználunk a mindennapos teendőinkkel.
Kalóriabázist használom, szerintem egész jó. Ajánlom Neked is.
1900 körül van a napi kcal felhasználásom. Ha futok akkor több. Heti fél kiló fogyásra beállítva 1500 kcalt vihetek be. Amikor futok, edzek, annyival többet lehet.
Eddig 3 hónap alatt 9 kilót fogytam. Azt nem tudom hetente mennyit. Minden hét más volt. Összességében -9 kiló eddig. (10-12 kiló a felesleg)
Futás előtt vagy utána viszed be a plusz kcalt.
(Utolsó mondatom kicsit félresikerült :))
srácok, tudom már régi kérdés, de bajban vagyok. alap kalória szükségletem 1660. Én 7.koromtól fogva egészen 10.-ig 1400kalóriákat ettem. Aztán 11.ikben és 12.ben inkább a ch-t figyektem mint a kal-t, ezáltal többet ettem mint 1400-500. Rakódott rám 10kiló plussz. Lehet azért, mert elrontottam az anyagcserémet … Mindegy, de kétségbeesésemben már 2hómapja,hogy vissza tettem 1400-500kalóriára a napi adagomat. De semmi. Most azzal be tudom indítani a normál testsúlyom visszaállítását ha 1600kalóriákat kezdek enni? Hízni biztos fogok... (nagyszerűűű) ezért nem is merem feljebb vinni... de hogy tudnám beindítani újból a fogyást? Mert anno nem csináltam csalónapokat. azt hittem azzal el van intézve minden.... Most tökre nem tudom mi legyen.
Gond az, hogy most 1300-akat eszem,fogyni fogyok így nem tudom ez biztos hogy nem egészséges,:( már összezavarodtam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!