Kedves fogyózók! Mennyi idő után látszódott meg az alakotokon, hogy fogytatok (vagy formásodtatok)? És ha nem megterhelő, leírnátok, hogy egy nap mit étkeztek?
Köszönöm szépen a válaszokat.
22/lány
Ketogen dieta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__20..
Bar en nem a fogyas, hanem az egeszseg miatt kezdtem ket eve. par honap alatt leadtam 40 kilot utana pedig tovabb formalodtam es kb. 6 honap utan mar barki akit megismertem nem hitte el h 40 kiloval nehezebb voltam azelott.
H mit eszek? Most eppen ettem 4 nagy nemet virslit megfozve. Estere valoszinuleg eszek ket csirkecombot sulve, kb. ennyi mara. Aztan holnap megeszem a maradek marhahust, ami siman csak hus, zsirral fozve, fuszerezve es egy fej hagymat is beledobtam tegnap.
Ha nem lennek erzekeny a tejre, akkor innek nehez kremet is (heavy cream), ami szinte csak zsir, de sajnos abba kellett hagynom. Vajjal is fozhetsz, ha a tejerzekenyseg nem problema nalad. Ez az en tanacsom. Ahogy csokkented a szenhidrat bevitelt az etrendben, ugy kell novelni a zsir bevitelt. (es a zsir a lenyeg 80%, 20 protein) neha neha szenhidratokkal, mint pl. hagyma, uborka, fokhagyma, paradicsom (ha a a nightshade-ekre nem vagy erzekeny, ami padlizsan, paradicsom, stb)
Én 3 kg-t fogytam(2 héttel ezelőtt,azóta lehet még fogytam)
Már látszik rajtam,mindenki aki meglát mondja,hogy le vagyok fogyva és,hogy milyen szép sovány vagyok,
még szeretnék fogyni olyan 10 kg-t,de 5 is lehet elég.
Ezt egészséges étkezéssel értem el.
Hát, 15 kilót fogytam, és hellyel-közzel látszik is az arcomon, meg a derekamon, de még nem elég látványos, hogy többen is észrevegyék.
Mai kaja:
r.: joghurt+zabpehely
e.: sült csirkemell+csemegeuborka, keksz
v.: olaj nélkül sült virsli+jégsaláta+light majonéz+mustár, meggybefőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!