Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » SOS! Utolsó 2 kg, hogy szabadu...

SOS! Utolsó 2 kg, hogy szabaduljak meg tőle?

Figyelt kérdés
170 cm, 52 kg vagyok. Szeretném elérni az álomsúlyt az 50 kg-ot. Már olyan sok mindent próbáltam. Egészségesen táplálkozom. Napi szinten edzek, van hogy 2x is, de sehogy sem sikerül. Folyton stagnál a súlyom. Van valami tippetek? Kérlek gonosz kommentálók kíméljetek.

2017. júl. 25. 22:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 17/L vagyok.
2017. júl. 25. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
170/52-vel jó eséllyel egy deka zsír nincs rajtad, nincs honnan leadnod.
2017. júl. 25. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Anorexiásnak akarsz kinézni?

Ez így bőven jó, én vagyok 51 kiló 168 cmhez és csomóan mondják, hogy nádszál vékony vagyok, szóval tényleg NE akarj fogyni.

2017. júl. 25. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Egészségesen táplálkozol? Dehogy táplálkozol egészségesen! Kórosan sovány vagy! De ha mindenáron a kórházban akarsz kikötni, hát lelked rajta. A szervezetednek köszönd meg, hogy több esze van, mint az agyadnak, és megpróbál ennek a hülyeségnek ellenállni!(A normál testtömegindex alsó határa 20, a tied 18!)
2017. júl. 25. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Ha edzel, akkor inkább egyél kalóriatöbbletben s szedj fel egy kis izmot. Fölös hájat nehezen nézek ki belőled, de ha van, akkor főleg túl kevés izmod van. Nagyon kevés ez a súly. Van, aki képtelen hízni, annak lehet jó életmód mellett egészséges ez, de ha fel tudsz szedni pár kilót, tedd meg, mert jobban fogsz kinézni, ez vakon is szinte teljesen bizonyos.
2017. júl. 25. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Sosem értem mi értelme az álomsúlynak. Hülyeség. Álomalak nyilván van nekem is, de nem kell túlzásba esni
2017. júl. 26. 00:03
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Mi a különbség 52 és 50 kiló között? nyilván mindkettővel kórosan sovány lehetsz.
2017. júl. 26. 00:25
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

2 napig ne igyál, ne egyél semmi sósat és semmi szénhidrátot...

Talán kipisilsz 2litert, mutatja a mérleg az 50et aztán ebben a tudatban feltöltheted magad gyorsan vízzel.

2017. júl. 26. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:

növésben vagy, a szervezeted keményen tiltakozik. Ne erőltesd a fogyást, mert hízás lesz belőle.

azt írod, hogy egészségesen táplálkozol...rendben...de mennyit eszel? neked így nyáron elegendő lenne 1500 kcal naponta. akkor lemegy 35 deka hetente.

csak a bevitt kalóriát nézd, mert ebben az életkorban még bármit ehetsz. csak nem bármennyit.

velem is előfordult, hogy egy kilót egy hónap alatt tudtam csak elveszteni.

ne feledd, a testtömeg arányod szerint rajtad már nincs szalonna, csak az izomzatodból mehet le az az áhított 2 kiló...az pedig ...finoman szólva...nem ajánlott.

mondhatni az már veszélyes.

2017. júl. 26. 07:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Az oké,hogy 50 kg az álomsúlyod de van rajtad egyáltalán még valamennyi zsír?

Mert ha nincs akkor igen nehéz lesz.

2017. júl. 26. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!