Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg az...

Hogyan szabaduljak meg az utolsó 3-4 kg-tól?

Figyelt kérdés
A szülés után 13 kg maradt rajtam. Egészséges táplálkozással, amit a szülés előtt is csináltam, leadtam a nagyját, de pár kg még maradt, ami nm akar lemenni. Arra gondoltam, valamelyik gyorsdiétát alkalmazom, mert az étrendemmel tartani tudom a súlyom. Jó ötlet? Melyiket javasolnátok?
2009. máj. 26. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egyik gyorsdiéta sem jött be. Egyszerűen ugyanazt ettem mint addig, csak kevesebbet, és megpróbáltam sokkal többet mozogni. Nekem ez elűzte a legnehezebben leadható maradék kilókat. Ugyanezt tanácsolom neked is, főleg ha eleve egészségesen étkezel. A diéták többsége ilyen-olyan szempontból általában egészségtelenek.
2009. máj. 26. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Fuss!!!! Ha lehet, akkor kétnaponta egy órát kb. Ne gyorsan, csak kocogj. Ez segít. Nekem is segített.
2009. máj. 26. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Én 800-1000 kalóriás diétával adtam le 3 hét alatt 4 kilót és nem is jött vissza. Arra figyelned kell, hogy az 1000 kalóriában hasznos tápanyagok legyenek, pl. sok fehérje. Lehet úgy is 1000 kalóriás diétát csinálni, hogy reggel és ebédre eszel egy 400 kalóriás csokit, de úgy csak a víz fog lemenni 3 hét alatt. Viszont, ha hasznos tápanyagokból áll az a 800-1000 kalória, akkor nem fogod visszahízni.
2009. máj. 26. 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, megfogadom a tanácsaitokat!
2009. máj. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!