Hogyan szabaduljak meg 35kg feleslegemtől?
Internet tele van mindenféle anyaggal.
Ezt soha nem értettem.
Hogy várhatnám el tőled, hogy teljesítsd, amit leírok, ami egy kib@szott heroikus meló volna, hogyha arra nem veszed a fáradtságot, hogy rászánj 6-7órát és keress magadnak étrended és edzéstervet.
Étrendet találsz a neten. Sportolnod is kell, én a Norbi Duci tréninget ajánlom elsőnek. Én is avval kezdtem , és még -20 kilónál tartok, még hátra van 8 kiló...
Amikor már azt éreztem h kevés eza a Ducitréning, akkor átváltottam más, intenzívebb sportra, szobabicajozásra váltottam át, + súlyzós edzésekre.
Minek írtok bele ha nem tudtok válaszolni a kérdésre ?
Reggeli : 2 szelet rozskenyér felvágott sok zöldség
Tízórai : nem kell ,hogy sok legyen sőt ! korpovit vagy gyümölcs pl. alma
Ebéd : jó lenne a leveseket erőltetni azokat amiket önmagával sűríthető pl. karfiol,borsó
utána főzelék étkezési keményítővel vagy teljeskiörlésű liszttel berántva natúr húsokkal sütve pl.
Uzsi. u.a mint a tízórai
vacsi : itt most megköveznek majd páran de nem érdekel ! 2 szelet rozskenyér sovány felvágottal és sok-sok zöldséggel ! Még azok is ehetnek este szénhidrátot akik max napi 160-170 Ch -ra vannak ítélve !
Sétálj az a legjobb !
Sok sikert !
Előző voltam ha megakadsz írj privit !
Támogathatjuk egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!