Az utolsó fránya 1-2 kiló, hogyan szabaduljak meg tőle?
Figyelt kérdés
15-20 kiló túlsúlytól szabadultam meg az évek alatt. Tudatos táplálkozás, kemény edzés, és kardió. Úgy gondolom, ha a módszerem eddig bevált, akkor nem kérdéses, hogy működik, de most beállt a plató effektus (direkt nem magyarázom meg mi ez, legalább tudom ki a hozzá értő). 178 cm, 71 kiló vagyok. Az egyetlen terület ahol még van egy kevés hátramaradt fölösleg, a hasam alsó részén, ami az utolsó két kockát fedi, és a mellem alsó részén. K.vára idegesítő, hogy akármilyen fegyelemmel, kitartással, szorgalommal, motivációval rendelkezem, ÉVEK ÓTA nem hagytam ki egyetlen edzést sem, nem akar eltűnni a maradék háj.2011. jún. 1. 09:34
1/6 anonim válasza:
mark86
ez genetika!
vegyél még vissza a ch-ból és nyomass keményebb edzést!
erősítsd az alsó hasizmokat mert elősegíti a zsírégetést!
2/6 A kérdező kommentje:
hát figyelj: a kevesebb ch lehet hogy érne valamit, keményebb edzés már egészség romlására menne. jelenleg is le vagyok sérülve, izom túlerőltetés miatt még levegő vételkor/tüsszentéskor is szúró fájdalmaim vannak. két hete pihenőn vagyok, de mivel sport függő vagyok, k*rvára nehezemre esik pihenni. nyomjak erősebb edzést: hétfő szerda péntek erőnléti edzés, kedd csütörtök szombat kardió ami vagy 20perces k*vagyors ugróköteles intervallum tréning 30-30mp intervallumokkal, vagy 1 órás biciklizés, 28-30 km/órás átlagsebességgel 1 órán keresztül, ált. 20-25 kilométereket. Nem hiszem, hogy ennél kell keményebb edzés. nem vágom mi a magyar neve, TDEE 2700 kalória körül van, hogy tartsam a súlyom, 2200 körül van, hogy súlyt adjak le, kardió edzések alatt a pulzus végig a zsírégető tartományban van. És rohadtul semmi sem történik már vagy 2 hónapja.
2011. jún. 1. 10:06
3/6 anonim válasza:
mark86
szedj zsírégetőt!
csontra túledzed magad!
5/6 A kérdező kommentje:
Ha sokat edzek, túledzek, ha keveset, úgy érzem nem teszek eleget a cél eléréséért. Azt meg egyszerűen nem bírom elfogadni, hogy genetikailag nem fogok tudni megszabadulni az utolsó 1-2 kilótól. Ami a legelszomorítóbb, hogy látom és tapasztalom, mennyivel többet teszek ezért mint az átlag, és így sem...
2011. jún. 1. 16:41
6/6 anonim válasza:
mark86
most egy testépítős példát mondok!
nem ahhoz kell erő és kitartás hogy valaki be van zsongva és alig várja hogy lemenjen terembe tépni a vasakat,hanem ahhoz hogy úgy vegye rá magát hogy már okádna az edzéstől úgy utálja,elege van az egészből mégis csinálja!
neked is vissza kell fognod magad,ne legyél ilyen fanatikus mert általában ráb@szás a vége!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!