Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a melleimtől?

Figyelt kérdés

Férfi létemre úgy veszem észre, hogy egyre "nőiesebbek" a melleim. Kicsit túlsúlyos vagyok, de rendszeresen edzem magam + diétázok, nem eszek egészségtelenül sem.

Nagyon zavar, alig merek a strandon levetkőzni.

Olvastam neten, hogy ez valami hormontermelés miatt van vagy mi, meg megoldás a plasztikai műtét, de én nem hiszem el, hogy ehhez kellene folyamodnom (annyira nem vészes egyrészt, másrészt meg úgy vélem kell egy másik módszernek is lennie)

2011. ápr. 26. 09:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát nem tudim, hogy kell e műtét, persze a legjobb az az lenne, ha folytatnád az edzést,diétát, és amikor eléred a normális súlyt, akkor meglátod, mi a helyzet
2011. ápr. 26. 09:50
 2/13 A kérdező kommentje:
AZ a helyzet, hogy az edzés és diétának van eredménye: az arcom csontosabb lett, a hasam kisebb, a vállam szélesebb, de a mell semmit nem változik.
2011. ápr. 26. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
hmmm... hát a melled lehet zsírtól nagyobb, de lehet szövet is. ha zsír eltűntetheted zsírleszívással, ha műtét, akkor peidg valóban plasztikai műtétre van szükség.
2011. ápr. 26. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
*ha műtét*= ha szövet
2011. ápr. 26. 10:15
 5/13 anonim válasza:
Leírnád az étrendet?kiváncsi lennék arra a diétára!
2011. ápr. 26. 10:17
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát ezt így nehéz röviden idebiggyeszteni: napi 4 liter vizet iszok, délig gyümölcsöt eszek és joghurtot maximum. Vacsorára salátát.

Kenyérfélét nem fogyasztok, ahogy édességből is csak ritkán.

Köret nélkül eszek húst, vagy csak köretet eszek.

Röviden ennyi.

2011. ápr. 26. 10:48
 7/13 anonim válasza:
Próbálj meg mellre edzeni... fekvenyomás szűken, szélesen, meg mellgép
2011. ápr. 26. 15:42
 8/13 TOMAtm ***** válasza:
vegyél ösztrogéngátló-t.az felelős a csöcsösödésért,meg a zsír raktározásáért.
2011. ápr. 26. 16:51
 9/13 anonim ***** válasza:

A diétád nagyon rossz.

[link]

Amúgy szerintem a zsír miatt nagy a melled, elég kevés zsír elég ahhoz, hogy nőiesnek tűnjön a mell. Csinálj rendes diétát, és ha tényleg nem akar eltűnni, mutasd meg dokinak. És linkelj már be egy képet, hátha látunk valamit.

2011. ápr. 26. 20:33
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, ebben biztos voltam, hogy valaki azt fogja mondani a "diétád nagyon rossz+, ahogy bárhol bármilyen témában képesek emberek gyökeresen mást állítani egy dologról.

A "diétám", nevezzük inkább étrendnek, nagyon jó, nem elég, hogy energikusabb vagyok, de fogytam is vele, jobban érzem magam a bőrömben. Egyedül a mell a problémás, az az ami nem változik.

Nem hiszem hogy bármi összefüggés lenne a táplálkozással.

2011. ápr. 27. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!