Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a melleimtől?

Figyelt kérdés

Férfi létemre úgy veszem észre, hogy egyre "nőiesebbek" a melleim. Kicsit túlsúlyos vagyok, de rendszeresen edzem magam + diétázok, nem eszek egészségtelenül sem.

Nagyon zavar, alig merek a strandon levetkőzni.

Olvastam neten, hogy ez valami hormontermelés miatt van vagy mi, meg megoldás a plasztikai műtét, de én nem hiszem el, hogy ehhez kellene folyamodnom (annyira nem vészes egyrészt, másrészt meg úgy vélem kell egy másik módszernek is lennie)

2011. ápr. 26. 09:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól még hogy megmagyarázod, attól még sz@r marad. Persze erre rájönnél, ha elolvasnád, amit küldtem. Attól nem jó egy diéta, mert fogysz tőle.

HA most azt mondom, hogy én ezentúl minden nap egy kis csomag gumimacit eszem, és ez a diétám, azzal még fogyni fogok, de a kajám ettől függetlenül rettentően sz@r lesz.

Ugyanez van a 90 napos diétásokkal. Nem érti emg a hülyéje, hogy nyilván fogyni fog, még ettől az ökörségtől is, ha eddig minden nap chipszen, és féldisznón élt. Az nyilván el sem jut az agyáig, hogy az a 10 kiló mínusz valszeg csak izom, és víz volt, és nagyon hamar visszajön, aminek eredménye egy még plöttyedtebb alak lesz. De csinálsz amit akarsz, ha te így érzed jónak, felőlem...

2011. ápr. 27. 15:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Az agresszív mindenségit :)

Én már 8 éve élek egészségesen, mondtam, hogy röviden nem tudom kifejteni az egész étrendem, de nem kis emberek voltak, akik összeállították az új étrendet anno.

Megnéztem az oldalt, csak nem reagáltam rá, mert:

- nekem ne mondja senki, hogy a színes porok, azok a "természetes és egészségtől sugárzó" porok beleférnek bármilyen egészséges életmódba is

- a francnak van kedve matekozni evés közben, az ember csak élvezze, ha eszik, és ehhez nem kell egy "fél disznó" sem

2011. ápr. 28. 09:04
 13/13 TOMAtm ***** válasza:
hát barátom,nekem a szines poroktól és a kemény edzéstől,meg a normális kajától nincs semmi zsír a mellemen.182cm vagyok és 95kiló.a kalkulátor szerint túlsúlyosnak számítok :) mégsincs rajtam sok felesleg,igy közel a 30hoz.
2011. ápr. 28. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!