Hogyan szabaduljak meg a pattanásoktól?
CRYO kezelés. Bár nem írtad, hogy fiú vagy lány vagy, de ez nagyon jó.
Én 14 éves koromtól küzdöttem a pattanásoktól, többféle gyógyszert, kencét kipróbáltatott a bőrgyógyász, mire 18 éves lettem, tiszta lyukacsos lett az arcom:(
Ekkor jutottunk el odáig, hogy antibébi tablettát irat nekem a nőgyógyásszal, Diane 35-t. Ez szépen eltüntette a pattikat. De aztán le lettem állítva róla, mert stb...
A pattik jöttek vissza, ekkor elmentem az új dokihoz és ő a CRYO terápiával kiírtotta a pattanásaimat 2 kezelés alatt. Ennek 12 éve és azóta sehol egy pattanás, a lyukacsos arcbőröm is javult.
Szia!
Valóban sokat segítene, ha tudnánk, hogy milyen nemű vagy, és mennyi idős. Felnőtt nőknél a pattanásokat általában valamilyen hormonzavar okozza, ezt kell rendbe tenni, akkor elmúlnak. Nem tudom, hogy férfiaknál mitől lehet, de az biztos, hogy csak tünet, aminek az okát kell megszüntetni. Ezért működött az egyik hozzászólónak is a fogamzásgátló, mert az szabályozza a hormonműködést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!