Hogyan szabadulhatnék meg végre a pattanásoktól és a mitesszerektől?
Már mindent kipróbáltam, mindenféle kencét, krémet, szedtem egy sotret nevű gyógyszert 3 hónapig amitől nagyon rosszul lettem, semmit nem segített csak a mellékhatásai jöttek ki.Ez hormonális probléma lehet?
13éves korom óta elcsúfítják az arcom a pattanások és a mitesszerek, most 20éves vagyok.
Szia.
Nekem is vannak pattanásai és mitesszereim. Nem hiszem, hogy bármi hormonális problémád lehetne. 23 éves korodig fejlődésben van a szervezeted, szóval nem hinném, hogy hormonális betegséged lenne. Neked ilyen a bőröd, ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Próbáltad már a kozmetikust? Vagy használsz valamilyen arclemosó és arctisztító tonikot? Egyébként azt tudod, hogy miért jönnek ki a pattanásaid, száraz vagy zsíros a bőröd?
Nekem nagyon zsíros a bőröm, kozmetikusnál még egy éve voltam 2-3 alkalommal, kinyomkodta mindet, de visszajöttek hamar.Használok kamillás arcszeszt amivel megtisztítom, és bőrradírt mellé.
Nem hiszem hogy ilyen lenne alapból a bőröm, mert nézegettem kiskoromról fényképeket és ott tökéletes az arcbőröm, semmi hiba nincs rajta, még 12 évesen is hibátlan arcbőröm volt.
A diéta segíthet:
Próbáld elhagyni az étrendedből (de legalábbis csökkenteni)
- húsok
- tej és tejtermékek, különösen a sajt
- tojás
- csokoládé és kakaó tartalmú dolgok
ÉS:
egyél minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt
- igyál méregtelenítő gyógyteát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!