Ti mit esztek elalvas elott?
Figyelt kérdés
Ilyen konnyebb kajakra gondolok,en nem tudok ugy aludni hogy ehes legyek ugyh mindig eszek valamit,de sokszor megfekszi a gyomromat es nehezen alszok el.Mit egyek sztetek? Turot szoktam,vagy egy pohar tejet megenni,azutan tokeletesen alszom.Meg tippek?2017. júl. 19. 23:23
1/12 anonim válasza:
Ha nem rontok el valamit, semmit nem eszem az elalvás előtti sok órában, nekem így a legjobb. De van az úgy, hogy mégis éhes vagyok s úgy tönkremegy az alvásom, ha nem eszem.
Nos, én nyers zöldséget szoktam enni egy kevéske sajttal vagy főtt tojásfehérjével, az nagyon jólesik. Már ha csak picit vagyok éhes. Ha nagyon, akkor valami alapos, pl. rántotta kell.
Érdemesebb korábban enni rendesen, hogy lefekvés előtt már ne legyél éhes, bár van, akinek működik az elalvás előtti kisebb-nagyobb evés.
2/12 anonim válasza:
Én elalvás előtt mindig eszem egy kis xanaxot, nem tudom miért, de ettől valamiért mindig elalszom.
3/12 anonim válasza:
Semmit. Alvás előtt 3 órával már nem eszem, mert rosszat álmodok tőle majdnem mindig.
5/12 A kérdező kommentje:
17eves vagyok nem akarom bogyokat szedni pliz:D
2017. júl. 20. 12:41
6/12 anonim válasza:
Kérdező, úgy látom nem ismered a melatonint, tessék:
7/12 anonim válasza:
Én normális ételt de elég keveset hogy ne nyomja meg a hasam. De mégis legyen valami benne, mert ha éhes vagyok én sem alszom illetve a sav mar és még úgy sem alszom.
8/12 anonim válasza:
Túró, csoki, pár szem keksz, könnyű sajt, gyümöcs.... mikor mihez van kedvem.
9/12 anonim válasza:
Én este húst eszem és túrót ezek fehérjeforrások nem hizlalnak ha este eszem őket se és nagy mennyiségben laktatnak.
10/12 anonim válasza:
Én épp most is eszek vajas kenyeret. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!