Ti naponta hány gramm feherjet, szénhidrátot és zsírt észtek naponta?
Én 2g/testsúly kg fehérje és szénhidrát
És 0,5g/testsúly kg zsír
És nagyjából 1200-1300 kalória jön ki naponta
Szerintem kezdhetem ezzel a diétát?
Hát én csak 62 kg vagyok
És csak 160 cm
dietahoz 1900 fole?
lany vagyok
valamivel 2000 folott tömegeltem ne viccelj
Nekem ch 2.2g/tskg, fehérje 1.8g/tskg és zsír kb 0.6g/tskg, ez nálam kb 1500 kcal-ra jön ki és még fogyó fázisban vagyok, 5 kiló még hátra van.
1200-1300 kcal szerintem határeset, mondjuk ha nem tartod sokáig nem gond, én az első hónapban csináltam 1300 kcal-t aztán felmentem 1500-re de ugyanúgy megvan a heti 0,5 kg fogyás.
Nekem kb. 1,5-2g/feleslegmentes ttkg fehérje, 2 g/ttkg zsír (ha keményen szálkásítok, mert amúgy több), a szénhidrát változó, szálkásításkor 0,5g/ttkg, súlytartáskor akár 2-3-ig felmehet, de az már nem általában nem esik annyira jól, de néha azért mégis kell, pl. most nagyon gyümölcsös időszakom van.
A fehérje, a zsír s az egyénileg szükséges ch legyen meg, s megfelelő legyen a kalóriadeficit, amúgy elég nagy a mozgástér. A legtöbben persze a zsírt vagy a szénhidrátot viszonylag alacsonyan tartjuk, de még mindkettő magasan tartásával is simán lehet fogyni, ha az ember olyan.
Fehérje: 100-110g
CH: 120-160g
Zsír: 100-110g
88kg/ff
Nem súlyzózok, viszont heti 5-6 alkalommal napi 1-2 óra mozgás. Kb 10 naponta vesztek 1 kg-ot. Hetente ellenőrzöm az izommennyiséget, eddig nem fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!