70-80 gramm ch naponta, sok?
Na ezt én múltkor jól megtanultam.. miután nem tudtam értelmes dolgot nyögni arra hogy mik a szénhidrátok..
'polihidroxi aldehidek vagy ketonok'
Tessék! :D
Kémiába ne menjünk bele, épp, hogy meg volt belőle a kettesem, szerencsére már 10 éve nem is kell foglalkoznom vele.
Semmiféle egyszerű szénhidrátot nem fogyasztok. Nem eszem sem kenyeret, sem cukrot.
Ez a mennyiség, egy reggeli gyümölcsös zabkásából és a zöldségekből áll össze. A zabpelyhen kívül nem fogyasztok semmiféle gabonát, ebből is reggelente 40 grammot. De nem minden reggel.
Tejterméket a cottage cheese-en kívül nem eszem. A többi étkezésem nyers vagy párolt zöldség és hús.
Szerintem kevés. egy inzulinrezisztenciával rendelkező diétája 160 grammos pl. 200 valahány gramm szénhidrát helyett amit elvileg ha egészséges lenne, ennie kéne a magasságához.
Én is próbáltam ennyire levinni... mindig éhezés és bezabálás lett a vége. Na ezért van az, hogy mindenki a saját hibájából tanul. És én ezt már nem csinálom.
De ha te bírod és nem szenvedsz...hát gratulálok. Minden elismerésem.
5. válaszoló aranyosat írt :)
Az aranyos másik oldala, hogy kihagyja:
- a 160 ch-s diéta azért van, hogy az IR-esek betegek maradjanak, ámen.
- amikor kevés ch-t evett, akkor biztos vagyok benne, hogy nem emelt a zsír és fehérje mennyiségen. vagy csak simán a saját inzulin rezisztenciája miatt szédült, ami természetes jelenség addig amíg meg nem gyógyul.
Békesség, szeretet barátaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!