Ti mennyi kaloriaval esztek tobbet a csalonapon? Milyen gyakran tartotok es miket esztek?
Figyelt kérdés
En ma zabkasa (300) tejfolos langos (1300)alma (200)-at ettem.Es 500kcallal ettem tobbet mint mas napokon ez soknak szamit vagy kevesnek?2017. ápr. 21. 22:19
1/3 anonim válasza:
A csalónapokat nem számolom. Eszem amit megkívánok de mértékkel persze. Kb havonta tartok egy ilyen napot.
2/3 anonim válasza:
kb 300 kalorival tobbet, de nem szamolom pontosan. csokit eszem.
3/3 anonim válasza:
Nem direkt tartok ilyesmit s nem nevezem csalásnak (saját diéta, saját szabályaim), de általában nem számolom. 2-4000 kcal a szigorú szálkásító napjaim 1200-1600 kcaljához képest. Azért 4000-hez már jócskán el kell térnem a szénhidrátszegénységtől, ez igazán erős kilengéskor van.
De van kilengés, amikor nem eszem sokkal többet, az ételeim összetétele miatt nem illeszkedik az alapdiétámba.
Mit eszek? Szénhidrátot. Zöldborsótól gyümölcsökön és krumplin át kenyérig. Olykor pedig több zsírt is, mint szoktam.
Agyonfeldolgozott ételeket s cukrot lehetőleg sosem eszem, de minden előfordulhat, főleg rokonlátogatáskor, ahol cukorral sütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!