Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért ált meg a fogyás és mit...

Miért ált meg a fogyás és mit tegyek, hogy újra beinduljon?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a kalóriaszámlálással fogyni,ami sikerült is.

Kb 2honapig mèregettem az èteleket,aztán meg már megszoktam ès nem mèrtem mindig.6hónapon keresztül mentek le a kilók,igaz,hogy lassan de 15kgtól szabadultam meg.Egy ève egy kiló se ment már le.

Kiváncsiságból volt egy hèt amikor nagyon keveset ettem ès sok vizet ittam de mèg akkor sem változott a súlyom,szóval sehogy nem mozdul.

Mit tegyek?

2017. júl. 9. 21:35
 1/3 anonim válasza:
39%
Vegyél benzint 10 forintal drágább lett
2017. júl. 10. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha sokat fogysz, csökken a kalóriaszükségleted, ha tovább szeretnél fogyni, tovább kell csökkenteni.

Tudom, hogy egy hétre próbáltad, de az kevés (az alatt akár vizet is megköthetett a szervezeted, ami miatt ugyan annyi maradt a súly)

De ha teszem azt, amikor elkezdted 2000 volt a szükségleted, ettél 1500-öt, fogytál, és most 1500 az alap de mondjuk bevittél 1000-et, ami elég kevés, akkor is 1 hét alatt max 0,5 kilót fogyhattál (ami víz miatt pl nem is látszott a mérlegen).

2017. júl. 10. 23:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. júl. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!