Mit egyek még hogy beinduljon a fogyas?
Első, bármi beleférhet a fogyókúrába... Nincs étel, ami mágikusan megakadályozza a kalóriadeficitet.
S mindennel kell vigyázni, ha úgy nézzük.
Kérdező, nincs "diétás kaja",illetve kinek mi az. Ez még keret- és helyzetfüggő is, nemcsak emberfüggő... No meg diétafüggő... Ami nekem diétás, az neked lehet kerülendő és fordítva.
Speciel én tojást eszem. Rántotta, tojáspörkölt, piskótatorta, bármi, csak ne legyen túl szénhidrátos (egy kis gluténmentes liszt nekem néha belefér). Engem ez laktat (sokakat laktat, mert fehérjedús és zsírdús), tápanyagtartalma is OK... De lehet, hogy neked hús lenne jobb, nemcsak csirkemell létezik s a köret is lehet sokféle. Vagy ehetsz túrót.
A müzlit eredetileg beteg, legyengült és lesoványodott emberek feltáplálására találták fel. Kiváló étel, de nem feltétlen és nem minden változatban fér bele fogyáskor. Én mondjuk pont ezt megtartottam anno, de nem biztos, hogy működik másnak is.
Csirke helyett ehetsz nyugodtan pulykát, halat, tofut, túrót stb....
De mivel semmilyen mennyiséget nem írtál, valójában gőzünk sincs, hol csúszik el az étrended...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!