Leragadt a fogyásom, hogyan érhetem el hogy újra beinduljon?
Kevés a ch. Meg kell hintáztatni. Akár mennyire is tiltakozol ellene egyél ma pl kenyeret vagy krumplit vagy rizst tésztát amibe van kellő szénhidrát. Szerintem a szervezeted kiürült aztán mutasd meg neki hogy nincsen világvége, ürítheti a tartalékokat.
Nameg tessék rendesen beállítani a napi kcal ch mennyiséget. Ne egyél keveset.
ugyan így vagyok én is...és nagyon félek hogy emiatt fogom feladni.
1 hónap alatt lement 8 kiló és most stagnálok már 2 hete. Nagyon zavaró..
Azt tudtam, hogy a semmi szénhidrát kamu, de te ráadásul kenyeret ettél a sok gyümölcs mellé... Ahogy írtad, hogy mit eszel, csupa szénhidrátot soroltál, a szigorúbbnál szerencsére tojást is, az legalább nem az.
De a mennyiségekről mit sem tudunk. Fontosak lennének a makrók (makrotápanyagok mennyisége).
A súlyod nem rossz, ha izmos akarsz lenni, tömegelj. Bár még kezdő vagy, kicsit tudsz izmosodni szálkásításkor is. Ha tényleg van még felesleged, akkor fogj egy jó szálkásító étrendet kitapasztalt kalóriamennyiséggel (az elején bizonyára nem fogod tudni, mennyi kell, de kiindulsz valamiből és majd korrigálsz), eddz, pihenj és eljön az eredmény.
A makrókon túl azt sem írtad, mennyit edzel, mozogsz. Heti 3 teljes testes edzés, aerob s némi kardió az OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!