Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez holnapi kajának...

Szerintetek ez holnapi kajának milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, nem tökéletes... 5 napja csinálom ezt a kalóriaszámlálást. Már az is nagy szó, hogy van zabpelyhem, fehérjém, stb. Tudom, a kifli sem kéne, de a felhő kenyeret még nem volt időm megsütni, és egyelőre kívánom még az "ördögtől való" kaját. :)

Tippek, ötletek?

Itthon a vacsorát majd úgy hozom ki, hogy nagyjából beleférjen a kcal-ba és a tápanyagba.

Köszönöm!

20/L

2017. júl. 3. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
több fehérje (hús, tojás túró) leginkább estére már csak ezeket. Nyár van, rengeteg zöldség, gyümölcs kapható. Egyél sokat belőlük. Pékárút cseréld teljeskiörlésűre vagy puffaszott rizsre, abonettre. Főtt étel sem ártana, van nagyon sok 15-20 perc alatt elkészíthető egészséges étel. Próbálj meg kevesebb fehér lisztből készült dolgot enni szerintem...
2017. júl. 3. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:

A zabpehely OK, a fehérje is, ha már rendes fehérjét nem eszel, s vannak még korrekt elemek, de a listád zöme csapnivaló. A nesquik kakaós ízesítésű aromázott cukra nem fel fogom, mire jó, a virslik zöme hulladék, a kiflit megmagyaráztad, nem vagyok én sem aszkéta s most kezdted.

De lehetne jobb. De a te diétád, a te döntésed, hogy meddig mész el s egyáltalán mi a jó számodra.

Zöldség miért nincs?

2017. júl. 3. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Vacsora sincs.
2017. júl. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!