Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó egy napi kajának?

Ez így jó egy napi kajának?

Figyelt kérdés

Másfél tükörtojás, 1 joghurt és egy narancs reggelire.

A sulis ebéd süti volt ezért csak egy kis levest ettem ami babot meg húst tartalmazott, de azt sem ettem meg egészen. Meg napközben iszogattam egy ivójoghurtot.

Itthon délután 3 körül ettem egy tál törtkrumplit (keveset szedtem mert tudom hogy a burgonya nem a legjobb) meg egy csirkecombot. Ja meg nemrég egy kanállal a krumpliból, de tényleg csak egy kanállal mert nagyon éhes voltam.

Nem vagyok vékony tényleg fogynom kell szóval ne higgyétek hogy szórakozásból eszek kevesebbet.

2017. febr. 3. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Kevés, 800 körül lehet, miért nem méred? kaloriabazis.hu

1200 alá ne menj. Ha adsz adatokat (súly,kor,nem,magasság) akkor lehet jobban segíteni.

2017. febr. 3. 19:53
 2/8 anonim válasza:

Az a baj, hogy nem minőségi ételt eszel. Nyugodtan ehetnél többet is, ha az nem mondjuk krumplipüré lenne.

Reggeli az rendben van, ebédre amit most ettél oké, ha nincs más választásod,és a sulis ebédet eszed.

Viszont később már próbáld meg a szénhidrátot minimalizálni (tehát ne kenyér, krumpli, rizs stb) és sok fehérjét (hús, sajt, túró zöldségekkel) Így biztos beindul a fogyás, hajrá!:)

2017. febr. 3. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor a krumplit se kellett volna? :( De nem volt egyszerűen más itthon és nagyon éhes voltam. :(
2017. febr. 3. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy másfél tükörtojás? És, hogy lehet azt egyáltalán megfelezni? A tojás az egyik legjobb kaja, azt ne felezgesd...

Ha tényleg fogynod kell, akkor töltsd le a my fitness pal-t sokat fog segíteni.

Egyébként súlyod, magasságod?

2017. febr. 3. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi a fszt nem értesz abból hogy KEVÉS? Hogy szűrted ki azt hogy a krumpli se kellett volna? Edesfszom........
2017. febr. 3. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Kevés. A krumpli is beleférhet, főleg, ha csak az van, de egyél rendesen.

Akármekkora volt a tál, bizonyára kevés kalóriát vittél be ma s bizonyára a fehérje sem volt meg. Zöldséget nem eszel?

2017. febr. 3. 23:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem volt itthon ma megyünk vásárolni és veszünk zöldségeket is.
2017. febr. 4. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem attól fogysz, ha alig eszel valamit. Ráadásul az a kevéske is, amit magadba erőltetsz, üres kalória (ivójoghurt, narancs = cukor)

Reggeli: 4 tojás, kőrözött (joghurttal készítve), uborkacsíkok, 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér.

A bab (és más hüvelyesek) jó szénhidrátforrás, edd meg nyugodtan a suliban a bablevest.

Otthon: sült csirkecomb egy nagy tál tzatzikivel

Vacsora: sült csirkecomb vegyes savanyúsággal

Napi 1 óra séta gyors tempóban.

2017. febr. 5. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!