Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó egy napi kajának?...

Ez jó egy napi kajának? (Tudom, hogy sokat kérdezik, de jó lenne valami vélemény róla)

Figyelt kérdés

R: 1 bögre kakaó

3 szelet extrudált kenyér +6 szelet selyemsonka + uborka

Délelőtt: 3 db puffasztott rizs

E: párolt csirkemell (kb.5dkg) + kevés főtt krumli + saláta

Du: 1 alma

V: 3 szelet extrudált kenyér + 6 szelet sonka + paprika, paradicsom

1 kefír

Emellett napi szinten biciklizek (min.20km-t)eddig még csak szobabiciklin, de szeretnék rendesen is, és most kezdtem el a futás, de az még csak kezdetleges módon.

Mi az amin változtatni kellene, vagy mi hiányzik?

Valaki légyszi segítsen!

2012. márc. 27. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az EHETŐ ízek hiányoznának. Hány napig fogod bírni a 9 db extrudált fűrészport, és hány nap múlva kezdesz el úgy vágyni egy kiflire, mint még soha életedben? :)

A párolt csirkemell is durva. Egy napig elmegy, 2 napig legyűröd, egy hét múlva inkább nem eszel, csak ne kelljen a szádba venni. A selyemsonka összetételét nézted? A kakaóban volt cukor? A krumpli elmegy, de nem kimondottan ajánlott. Nekem kevés a zöldség és gyümölcs is. Meg az 5 dkg hús is.

2012. márc. 27. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez csak a mai kajám volt, nem eszem ezt napi szinten. Az kellene pont, ránézni sem bírnék egy idő után semelyikre.

De éhes sem voltam, azért még egyek többet? Több hús, zöldség, gyümölcs?

És akkor mi lesz a fogyással??

2012. márc. 27. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A helyedben reggelire annyit ennék,hogy délig kibírjam (pl mehet még hozzá kemény tojás és több zöldség)

Ebéd: krumpli helyett inkább rizs +zöldség minden formában.Jah és mehet hal,máj ilyesmi.

Uzsi: Én sokszor eszem túró+gyümi+fahéj.Isteni:))

Vacsi: Attól függ,mit ettél egész nap. Ha keveset belefér néha a laktatóbb,ha soknak érzet mehet fehérje shake vagy kemény tojás zöldséggekkel pl.

Lényeg: szénhidrát a nap első felében és délben. Délután és este inkább fehérje.

2012. márc. 27. 22:20
 4/4 Rezk0o ***** válasza:
Ez az étrend elég ahhoz, hogy éhen halj
2012. márc. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!