A mezes almakompot jo fogyokuras kajanak? Mennyire hizlal?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 18:11
1/9 anonim válasza:
Tömény cukor. Inkább hízókúrának lenne jó.
2/9 A kérdező kommentje:
Oo ezt a valaszt nemigazan ertem. En fogyni szeretnek , nem hizni:)
2011. jan. 23. 18:53
3/9 anonim válasza:
Mit nem értesz rajta? Hízlal. Tömény cukor. Ne nagyon egyél ha fogyni akarsz. Szerintem elsőre is egyértelmű voltam.
4/9 A kérdező kommentje:
A viragmez??Tomeny cukor?
2011. jan. 23. 19:23
5/9 anonim válasza:
Miért? Szerinted micsoda? Anyááám! Legalább az alapoknak utána nézhetnél mielőtt fogyókúráznál. Szerinted mitől édes? A levegőtől, meg a napfénytől?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem, kepzeld! De a szokeseg bellurol ered!!!! :)
Amugyeg azt irtak, hogy a mez egeszsegesebb es nem olyan hizlalo mint a cukor.
2011. jan. 23. 20:31
8/9 anonim válasza:
A méz lassabban szívódik fel mint a cukor, és a benne lévő egyéb nyomelemek miatt valóban egészséges, de fogyókúrában nem igazán hasznos. Majdnem mindegy kalória szempontjából hogy melyiket eszed, márpedig fogyni csak úgy tudsz, hogy kevesebb kalóriát viszel be mint amit elégetsz. Ha nagyon szereted a mézes almakompótot, és nincs sok felesleged, és megelégszel lassú fogyással, akkor délelőtt, pl. tízóraira megehetsz egy kis kompótostálkával kb 1 dl-t, kb 1 db alma. Ez még elmegy. De jobb ha nem minden nap, és akkor ne nassolj mellé, mert ez édességnek számít.
9/9 anonim válasza:
egyél almakompótot, de tegyél bele cukor és méz helyett édesítőt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!