Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó így a holnapi napom? Vagy...

Jó így a holnapi napom? Vagy nagyon vészes?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövèr, de vam rajtam némi felesleg. Azt szeretném leadni, és emellett izmosodni. Az edzèsemmel nincs gond, az étrendem is rendbe van de a holnapra kitalált kajáimmal bizonytalan vagyok. Jó ez így vagy túl sok kcal?

Reggeli: zabkása félig narancslében megfőzve félig vízben, proteinnel, holland kakaóval a tetején pedig dióval és puffasztott amarantmaggal

Ebéd: tonhalsaláta 5 evőkanál tésztával

Uzsonna: proteines-zabos palacsinta cukormentes szilvalekvárral

Vacsora: 1 tükörtojás, 2 szelet pulykamellsonka, 2 szelet sajt

2017. febr. 24. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert ez mennyi kcal?
2017. febr. 24. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Az5 kanál tészta sok lesz. Csökkentsd 4.5-re, különben az egész edzésed semmit nem ér.
2017. febr. 24. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Most komoly? :D :D

Nem írtad, hogy mennyi az a felesleg.

Ha 10-20 kiló, akkor simán jó, de ez amúgy sem hú de sok étel...

Már 5 éve "testépítgetek" :D De kiesnék a sorból ennyi kajával még a legdurvább diéta esetén is.

2017. febr. 24. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon kevésnek tűnik, én éhen halnék ennyivel. Mennyi fehérjét viszel be porból? És mennyit a tonhalból?

Narancslé és kakaó együtt? Fura íze lehet...

És miért nem eszel zöldségeket?

2017. febr. 25. 04:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért nem, kedves utolsó mert ilyenkor a boltokban nincs frisd zöldség, csak külföldr hozott agyok vegyszerezett, ki tudja milyen körülmények között szállított sz.*rok.
2017. febr. 25. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül uborkára, paradicsomra és paprikára gondoltam, vannak télen is magyar zöldségfélék, pl. répa, cékla, káposzta, nézz körül egy jó zöldségesnél. És mirelit zöldségek is kaphatók.
2017. febr. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!