Holnapi nap jó lehet így, hogy elkerüljem a délutáni bezabálást?
Van hetente egy-két nap, mikor iszonyú káosz a napirendem. Eddig ezt úgy oldottam meg, hogy reggel megreggeliztem a fogyókúrának megfelelően, rendesen aztán délután 3-ig nem ettem, de olyankor már olyan éhes voltam, hogy bezabáltam szinte mindent, aztán persze jött a lelkiismeret furdalás. Holnap jó lehet ez így?
Reggel: két tojás sonkával
10 körül: 1 joghurt műzlivel
fél 12: 1 banán
Utána fél 4 körül tudok ebédelni. Szerintetek, ha napközben ezeket megeszem, akkor kibírom, hogy fél 4kor rendesen ebédelek (saláta+csirke) aztán este vacsora vagy így is olyan éhes leszek, hogy mindent bezabálok?
egy a baj,te nemrég kezdted a fógyókúrát,legalábbis szeretnél drasztikusan fogyni.nincs baj az étrendeddel nagyon,de az esti kaját ne haggyd el azonnal,csak fokozatosan,kevesebbet,aztán felváltva valami natúrabbra,a szervezeted/agyad még nemtud átállni,kell hozzá pár hét,mivel az életritmusod is ehhez igazodott.
tehát fokozatos csökkentés,és elhagyás,legalábbis egyszerűbb ételre váltás...(tapasztalat)sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!