Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon vészes a combom? (Kép! )

Nagyon vészes a combom? (Kép! )

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. júl. 17. 19:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális;)
2014. júl. 17. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a színével van probléma,nem a formájával,túl fehér.Napozz kicsit és jó lesz.
2014. júl. 17. 19:51
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát ebben a testhelyzetben, felülről fotózva, konkrétan semmit sem látunk belőle. Ilyenkor lefele lóg a combod, oldalról látszódna jobban.

Számomra amúgy többet mond (és a saját combomat is így szoktam megítélni, hogy ülve mennyire lapul szét, lelóg-e a székről, át tudom-e fogni a két hüvelyk- és mutatóujjammal, illetve, hogy két oldalról hogy néz ki, ha az egyik lábamat átvetem a másikon.

2014. júl. 17. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Azthittem nagyon csúnya válaszokat kapok. Ment a zöld mindenkinek! Utolsó, mindjárt kipróbálom amit irtál. (:
2014. júl. 17. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem vészes,ha fiú vagy.
2014. júl. 17. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
3-as. "Át tudom-e fogni a két hüvelyk- és mutatóujjammal"? Te át tudod? Mekkora a combod átmérője? És hány centi magas vagy? Az rettenetesen vékony, ha átéred így! Tényleg nem bántásból íkérdezem, hanem mert nagyon kíváncsivá tettél!
2014. júl. 17. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Neem, szerintem félreérted az "átfogást". :)

Ha ülök a széken, akkor a "szétnyomódott" részt, tehát úgy, hogy a KÉT hüvelykujjam és KÉT mutatóujjam EGYÜTT átéri. Az eleve nem az egész comb, hanem a fele max. :) Ilyenkor a "magasságát" nézem ezzel.

Amúgy állva, ha így mérem, akkor valamivel kisebb, mint három "hüvelyk-mutató". Nem tudom jobban leírni, egyszerűen mérésre használom az ujjaimat. :)

Persze rendesen is lemértem:

167 cm és 50-52 kiló vagyok, a combom 45-46 cm. (változó, ennyi hízás-fogyás pár nap alatt bekövetkezik nálam...)

2014. júl. 17. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
6-os: még én is át tudom :D pedig nem vagyok vékonyság. kettő hüvely-mutatóujj
2014. júl. 17. 20:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Igeen! Átérem:) köszi a segítségeteket! :D

Kedves 5-ös válaszoló! Nem vagyok fiú, köszi az érdeklődést. . .

2014. júl. 17. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem érdeklődésből írtam,de női lábnak elég csúnya. Bocsi. Inkább őszinte vagyok,mint udvarias
2014. júl. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!