Hát ebben a testhelyzetben, felülről fotózva, konkrétan semmit sem látunk belőle. Ilyenkor lefele lóg a combod, oldalról látszódna jobban.
Számomra amúgy többet mond (és a saját combomat is így szoktam megítélni, hogy ülve mennyire lapul szét, lelóg-e a székről, át tudom-e fogni a két hüvelyk- és mutatóujjammal, illetve, hogy két oldalról hogy néz ki, ha az egyik lábamat átvetem a másikon.
Neem, szerintem félreérted az "átfogást". :)
Ha ülök a széken, akkor a "szétnyomódott" részt, tehát úgy, hogy a KÉT hüvelykujjam és KÉT mutatóujjam EGYÜTT átéri. Az eleve nem az egész comb, hanem a fele max. :) Ilyenkor a "magasságát" nézem ezzel.
Amúgy állva, ha így mérem, akkor valamivel kisebb, mint három "hüvelyk-mutató". Nem tudom jobban leírni, egyszerűen mérésre használom az ujjaimat. :)
Persze rendesen is lemértem:
167 cm és 50-52 kiló vagyok, a combom 45-46 cm. (változó, ennyi hízás-fogyás pár nap alatt bekövetkezik nálam...)
Igeen! Átérem:) köszi a segítségeteket! :D
Kedves 5-ös válaszoló! Nem vagyok fiú, köszi az érdeklődést. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!