Túl izmos a combom. Szeretnék leadni belőle, de sehogy sem megy. Mit tegyek? 19/L
Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mindig is túl vastag volt a combom, ezért elkezdtem rá tornázni. Azt hittem, így fogyhatok, és formásíthatom a lábamat. És valóban formás lett, de közben nagyon vastag is, csupa izom, mikor megfeszítem, látszik, ahogy dudorodik az izom. A combom a legvastagabb részen 59 centi vastag, és a derekam is csak 61 cm. Engem nagyon zavar, a buszmegállóban érzem, hogy mindenki engem néz, és még a szobatársnőm is folyton az én ágyamba akar feküdni. Mit tegyek, hogy leépítsem az izmaimat?2014. jún. 9. 00:26
2/30 anonim válasza:
Egy kép jó lenne róla, de amúgy nem hinném, hogy le kellene adnod belőle.
3/30 anonim válasza:
"és még a szobatársnőm is folyton az én ágyamba akar feküdni."
Mert izmos a combod?
4/30 anonim válasza:
Csak combról nem lehet fogyni, ha fogysz akkor mindenhonnan fogsz :) Szerintem ne csinálj butaságot, imádom az izmos lábakat..
5/30 anonim válasza:
Ide figyelj vakon megmondom, hogy szuper combjaid vannak. Imádom a vastag izmos combokat szerintem jól néznek ki. Mondjuk kép nélkül nehéz bármi objektívet mondani az tény.
6/30 anonim válasza:
kemény hosszútávú kimerítő futás izomvesztéssel jár. és emellett ugye kardióról lévén szó kitartóbb leszel. de nézz utána, mert én hülye vagyok ehhez.
7/30 anonim válasza:
Szerintem azért néznek, mert izgató. Vastag, na és? Kevésbé lenne vastag akkor kevésbé lenne vadító. Egy képet feltehetnél, cmeket nem tudom elképzelni. Sokkal jobb, mintha löttyedt lenne...
8/30 tkodit válasza:
Hosszú évek munkája, f..za étrenddel, mire valakinek igazán izmos combja lesz. Te meg elkezdtél rá tornázni... Hülyítsd tovább magadat, hogy túl izmos a combod, de ne minket. Ha túl vastag, akkor hájas, ennyi a megoldás.
9/30 anonim válasza:
Persze képet nem tesz fel, mert rögtön kiderülne, hogy nincs ott semmi izom, csak két formátlan tuskó..
10/30 anonim válasza:
Az IGAZI NŐ kissé túlsúlyos, nagy fenékkel, és lógó mellekkel.
Egy dolgot tehetsz, fogadd el magad, hogy mások is elfogadhassanak.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!