Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl izmos a combom. Szeretnék...

Túl izmos a combom. Szeretnék leadni belőle, de sehogy sem megy. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mindig is túl vastag volt a combom, ezért elkezdtem rá tornázni. Azt hittem, így fogyhatok, és formásíthatom a lábamat. És valóban formás lett, de közben nagyon vastag is, csupa izom, mikor megfeszítem, látszik, ahogy dudorodik az izom. A combom a legvastagabb részen 59 centi vastag, és a derekam is csak 61 cm. Engem nagyon zavar, a buszmegállóban érzem, hogy mindenki engem néz, és még a szobatársnőm is folyton az én ágyamba akar feküdni. Mit tegyek, hogy leépítsem az izmaimat?

2014. jún. 9. 00:26
1 2 3
 1/30 anonim válasza:

59 az egyik? az nem

sok?

2014. jún. 9. 00:27
 2/30 anonim válasza:
Egy kép jó lenne róla, de amúgy nem hinném, hogy le kellene adnod belőle.
2014. jún. 9. 00:29
 3/30 anonim ***** válasza:
96%

"és még a szobatársnőm is folyton az én ágyamba akar feküdni."

Mert izmos a combod?

2014. jún. 9. 00:29
 4/30 anonim válasza:
Csak combról nem lehet fogyni, ha fogysz akkor mindenhonnan fogsz :) Szerintem ne csinálj butaságot, imádom az izmos lábakat..
2014. jún. 9. 00:30
 5/30 anonim válasza:
Ide figyelj vakon megmondom, hogy szuper combjaid vannak. Imádom a vastag izmos combokat szerintem jól néznek ki. Mondjuk kép nélkül nehéz bármi objektívet mondani az tény.
2014. jún. 9. 00:32
 6/30 anonim ***** válasza:
kemény hosszútávú kimerítő futás izomvesztéssel jár. és emellett ugye kardióról lévén szó kitartóbb leszel. de nézz utána, mert én hülye vagyok ehhez.
2014. jún. 9. 00:33
 7/30 anonim válasza:
Szerintem azért néznek, mert izgató. Vastag, na és? Kevésbé lenne vastag akkor kevésbé lenne vadító. Egy képet feltehetnél, cmeket nem tudom elképzelni. Sokkal jobb, mintha löttyedt lenne...
2014. jún. 9. 00:46
 8/30 tkodit válasza:
16%
Hosszú évek munkája, f..za étrenddel, mire valakinek igazán izmos combja lesz. Te meg elkezdtél rá tornázni... Hülyítsd tovább magadat, hogy túl izmos a combod, de ne minket. Ha túl vastag, akkor hájas, ennyi a megoldás.
2014. jún. 9. 00:59
 9/30 anonim ***** válasza:
40%
Persze képet nem tesz fel, mert rögtön kiderülne, hogy nincs ott semmi izom, csak két formátlan tuskó..
2014. jún. 9. 01:09
 10/30 anonim válasza:
43%

Az IGAZI NŐ kissé túlsúlyos, nagy fenékkel, és lógó mellekkel.

Egy dolgot tehetsz, fogadd el magad, hogy mások is elfogadhassanak.

36F

2014. jún. 9. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!