Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl izmos a combom. Szeretnék...

Túl izmos a combom. Szeretnék leadni belőle, de sehogy sem megy. Mit tegyek? 19/L

Figyelt kérdés
Az a bajom, hogy mindig is túl vastag volt a combom, ezért elkezdtem rá tornázni. Azt hittem, így fogyhatok, és formásíthatom a lábamat. És valóban formás lett, de közben nagyon vastag is, csupa izom, mikor megfeszítem, látszik, ahogy dudorodik az izom. A combom a legvastagabb részen 59 centi vastag, és a derekam is csak 61 cm. Engem nagyon zavar, a buszmegállóban érzem, hogy mindenki engem néz, és még a szobatársnőm is folyton az én ágyamba akar feküdni. Mit tegyek, hogy leépítsem az izmaimat?

2014. jún. 9. 00:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Saját képet nem szeretnék mutogatni. Ahhoz hasonló, mint ezen a képen a nőnek.

[link]

És nekem nem tetszik. A tanácsokat köszönöm.

A szobatársnőm pedig igen, ezért mászik az ágyamba, egyszer el is kezdte simogatni a lábamat, ami kicsit ijesztő.

2014. jún. 9. 01:18
 12/30 anonim válasza:
Úristen ez a nő a képen valódi? Mondd, hogy csak megphotoshoppolták! Iszonyú furán néz ki :/ Hogy lehet ilyen vékony derékkal ilyen nagy segge és combja? Tényleg nem túl előnyös :/ de kétlem, hogy te ennyire aránytalan lennél, mint ez a nő a képen.
2014. jún. 9. 01:23
 13/30 anonim válasza:

#12 Ismerek ilyen alakú nőket, úgyhogy léteznek.

Kérdező! Ha neked is ilyen tested van, akkor sajnálom, hogy már nős vagyok, közel a negyvenhez, és távol tőled. Szerintem jó alakod van, ami sok férfinak tetszik.

2014. jún. 9. 01:38
 14/30 anonim válasza:
Amíg az izomtól vastag a comb, addig nincs azzal semmi gond.
2014. jún. 9. 01:44
 15/30 anonim válasza:
Basszus az a comb szerintem szexi 10/10...:S
2014. jún. 9. 01:52
 16/30 anonim válasza:

fuss sokat! Az fogyaszt.

Amúgy szerintem nagyszerű combjaid lehetnek. Őszintén kár értük, de nem akarlak lebeszélni, a te döntésed. De 50 centi körül azért állj meg, annál ne menj lejjebb, mert akkor piszkavas lábaid lesznek :/

2014. jún. 9. 01:59
 17/30 Bukor Peti válasza:
szerintem ne adj le belőle
2014. jún. 9. 09:10
 18/30 anonim ***** válasza:
59 a combod,61 a derekad????Majdnem ugyanannyi? Biztos jól mérted?Ha igen akkor tényleg gáz!
2014. jún. 9. 09:42
 19/30 tkodit válasza:

Ennek a csajnak a testzsírszázaléka egy átlagos nőhöz képest alacsony. (ergo neki tényleg jórészt az izomtól vastag a combja-és egyben szexi is...)

Azt pedig rendes diétával lehet elérni, amit te nem követtél. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de neked nem hiszem, hogy ilyen combod lenne.

2014. jún. 9. 11:19
 20/30 anonim válasza:
A kerülete 59? Mert akkor nem olyan sok az.
2014. jún. 9. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!