Túl izmos a combom. Szeretnék leadni belőle, de sehogy sem megy. Mit tegyek? 19/L
Saját képet nem szeretnék mutogatni. Ahhoz hasonló, mint ezen a képen a nőnek.
És nekem nem tetszik. A tanácsokat köszönöm.
A szobatársnőm pedig igen, ezért mászik az ágyamba, egyszer el is kezdte simogatni a lábamat, ami kicsit ijesztő.
#12 Ismerek ilyen alakú nőket, úgyhogy léteznek.
Kérdező! Ha neked is ilyen tested van, akkor sajnálom, hogy már nős vagyok, közel a negyvenhez, és távol tőled. Szerintem jó alakod van, ami sok férfinak tetszik.
fuss sokat! Az fogyaszt.
Amúgy szerintem nagyszerű combjaid lehetnek. Őszintén kár értük, de nem akarlak lebeszélni, a te döntésed. De 50 centi körül azért állj meg, annál ne menj lejjebb, mert akkor piszkavas lábaid lesznek :/
Ennek a csajnak a testzsírszázaléka egy átlagos nőhöz képest alacsony. (ergo neki tényleg jórészt az izomtól vastag a combja-és egyben szexi is...)
Azt pedig rendes diétával lehet elérni, amit te nem követtél. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de neked nem hiszem, hogy ilyen combod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!