Ez sok kajának számít egy nap?
Figyelt kérdés
Nincs fogyókúra,teljesen más okból kérdezem. 156cm vagyok/66kg,ma nem csináltam semmit csak feküdtem kb.
mai kaják:
-krumplifőzelék tükörtojással
-két kocka csoki
-2 zsemle paprikával sonkával,sajttal
-epres joghurt 1db
-saláta ezersziget öntettel
2016. ápr. 20. 19:39
1/5 anonim válasza:
nem sok, viszont sza*
tápanyag hol marad? fehérje? a tükörtojáson semmi értékelhető nincs benne
2/5 anonim válasza:
tükörtojáson kívül tényleg értékelhetetlen. epres joghurt? minek? tiszta cukor az egész. akkor már inkább natúr joghurt, de leginkább sovány túró mondjuk. saláta még oké, na de ezersziget öntettel? tele cukorral, ízfokozókkal.
3/5 anonim válasza:
csoda, hogy élsz :D mondjuk ha fekszel...
4/5 A kérdező kommentje:
én tudom,hogy nem a legegésszségesebb összeállítás,de ennél csak rosszabb volt. Egy napom állt kb, egy ebédből 2-3 szendvicsből + valami péksüti/chips+ egy tábla csoki és fogalmamsincs mennyi az a mennyiség ami normál adag
2016. ápr. 21. 22:35
5/5 anonim válasza:
Hát igazából nincs olyan szerintem, hogy normál adag. Az étrendednek a testsúlyodtól és az életmódodtól kell függenie. A legtöbb ember persze csak eszeget valamit ami finom és nem akar éhes lenni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!