Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Sulis/utazó kajának melyik...

Sulis/utazó kajának melyik müzli szeletet ajánljátok?

Figyelt kérdés

Olyan harapni valot keresek amit magammal tudok vinni suliba,sokat utatzok 1,5 h + 1,5h oda vissza,kene olyan amivel nem ehezek ki teljessen mire haza erek..

Nalunk SK ban ezeket a musli szeletetek lehet kapni nagyjábol. Talaltam egy kis osszehasonlitot:

(B - feherje, T - zsír, S - szenhidrat)

[link]

A zold,jobb oldalikat a javasoltak kozott szerepelt egy cikkben, mit gonodltok hogy jo e lenne ebbol bevasarolni?

pl most a jobb felen levok kozul, a legalso (piros bogyos) most akcioban van nalunk :) akkor lehet vennek belole egy kartonnal :D

itt egy masik tablazat,bar ezek kozul nem mindegyiket lattam eddig uzletekben

[link]

2016. febr. 11. 16:38
 1/3 anonim válasza:
Proteinszelet? DM-ben lehet kapni. A müzliszelet nem szénhidrátszegény.
2016. febr. 11. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

#1: Egy normál szénhidrátszegény diétáéába szénhidrátbombák is férnek, ha nem óriási a mennyiség. Amúgy igazad van.

Én inkább rendes ételt vinnék, amivel jól is lehet lakni s nincs is tele cukorral, persze te tudod.

2016. febr. 11. 20:30
 3/3 Krisz85 ***** válasza:

miért kéne diétában szénhidrátszegényen étkezni?

ha nem csak műzlit akarsz csinálj tortillat hús nélkül sok friss zöldséggel, fólia, behűtöd reggel elviszed ha nincs kánikula simán 4-5 órát elvan, persze sajt, öntet felejtő, diétában meg pláne ha utazol és nem akarod hogy beposhadjon

esetleg aszalt gyümölcsöket is vihetsz, meg friss gyümölcsöket

2016. febr. 13. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!