Sulis/utazó kajának melyik müzli szeletet ajánljátok?
Olyan harapni valot keresek amit magammal tudok vinni suliba,sokat utatzok 1,5 h + 1,5h oda vissza,kene olyan amivel nem ehezek ki teljessen mire haza erek..
Nalunk SK ban ezeket a musli szeletetek lehet kapni nagyjábol. Talaltam egy kis osszehasonlitot:
(B - feherje, T - zsír, S - szenhidrat)
A zold,jobb oldalikat a javasoltak kozott szerepelt egy cikkben, mit gonodltok hogy jo e lenne ebbol bevasarolni?
pl most a jobb felen levok kozul, a legalso (piros bogyos) most akcioban van nalunk :) akkor lehet vennek belole egy kartonnal :D
itt egy masik tablazat,bar ezek kozul nem mindegyiket lattam eddig uzletekben
#1: Egy normál szénhidrátszegény diétáéába szénhidrátbombák is férnek, ha nem óriási a mennyiség. Amúgy igazad van.
Én inkább rendes ételt vinnék, amivel jól is lehet lakni s nincs is tele cukorral, persze te tudod.
miért kéne diétában szénhidrátszegényen étkezni?
ha nem csak műzlit akarsz csinálj tortillat hús nélkül sok friss zöldséggel, fólia, behűtöd reggel elviszed ha nincs kánikula simán 4-5 órát elvan, persze sajt, öntet felejtő, diétában meg pláne ha utazol és nem akarod hogy beposhadjon
esetleg aszalt gyümölcsöket is vihetsz, meg friss gyümölcsöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!