Hogyan kellene csinálnom hogy ne térjenek vissza a kilók?
Figyelt kérdés
Napi 1200-as kalóriaszámlással fogytam 2,5 hónap alatt 7 kilót. Sokat mozogtam és igyekeztem egészségesen enni. Volt azonban,hogy a kalóriák száma nem érte el az 1200-at nem direkt csináltam csak szimplán nem jött ki. A nyaraláson többnyire magunkra főzünk majd és anyukám már előre közölte,hogy ott nem fogunk diétás ételeket készíteni. Ő eddig sem volt híve a diétámnak. Majd éttermekbe is ellátogatunk,ott najd igyekszem sok zöldséget és halat ennni (azt elfelejtettem említeni hogy Montenegróba megyünk szóval az éttermekben nem ilyen zsírban tocsogó kajákat kell elképzelni) de a szálláson főleg sok hús (marha,csirke,disznó) rizs valamint krumpli lesz a menü (meg persze paradicsom,paprika és ezek az alap dolgok) Az a kérdésem ha reggelire megpróbálok tojást zöldséget és teljeskiörlésű kiflit,kenyeret,zsemlét enni ebédre amit a többiek és vacsorára valami könnyebb kaját akkor meg tudom tartani a súlyom? Vagy inkább próbáljak itt is az 1200-as kalória keretben maradni? Köszönöm a válaszokat.:)2017. jún. 20. 18:37
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm szépen! Mindenképp megfogadom a tanácsod!:)
2017. jún. 20. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!