Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan kellene csinálnom hogy...

Hogyan kellene csinálnom hogy ne térjenek vissza a kilók?

Figyelt kérdés
Napi 1200-as kalóriaszámlással fogytam 2,5 hónap alatt 7 kilót. Sokat mozogtam és igyekeztem egészségesen enni. Volt azonban,hogy a kalóriák száma nem érte el az 1200-at nem direkt csináltam csak szimplán nem jött ki. A nyaraláson többnyire magunkra főzünk majd és anyukám már előre közölte,hogy ott nem fogunk diétás ételeket készíteni. Ő eddig sem volt híve a diétámnak. Majd éttermekbe is ellátogatunk,ott najd igyekszem sok zöldséget és halat ennni (azt elfelejtettem említeni hogy Montenegróba megyünk szóval az éttermekben nem ilyen zsírban tocsogó kajákat kell elképzelni) de a szálláson főleg sok hús (marha,csirke,disznó) rizs valamint krumpli lesz a menü (meg persze paradicsom,paprika és ezek az alap dolgok) Az a kérdésem ha reggelire megpróbálok tojást zöldséget és teljeskiörlésű kiflit,kenyeret,zsemlét enni ebédre amit a többiek és vacsorára valami könnyebb kaját akkor meg tudom tartani a súlyom? Vagy inkább próbáljak itt is az 1200-as kalória keretben maradni? Köszönöm a válaszokat.:)

2017. jún. 20. 18:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Illetve azt még elfelejtettem hogy ha már elértem a célom ami a jelenlegi súlyom és ezt ha tartani akarom akkor innentől kezdve ilyen főtt étel hogy palacsinta borsó leves pörkölt soha többet nem jöhet szóba mint kaja? Vagy hogyan kéne folytatnom az étrendem és mennyi lenne az ideális napi kalóriabevitel? 16/L
2017. jún. 20. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
SZERintem ha nem zabalod tele magad akkor nem fogsz hizni.Ez egy nyaralas,sok seta,uszas mozgas.Nem fogsz hizni.
2017. jún. 20. 18:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen én is ebben reménykedek de most olvasgattam az oldalon,hogy van aki 5(!!) kilót is visszahízott 1 hét alatt.
2017. jún. 20. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszod.:) Nem,nem vagyok anorexiás és képzeld el azért csinálom ezt,hogy magamnak megfeleljek. Ha értelmes választ nem tudsz hozzáfűzni akkor nem értem miért kommentelsz ide ugyanis tanàcsot kértem nem pedig ócsárolást.:D
2017. jún. 20. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha ügyelsz arra, hogy nem eszel pukkadásig, nem fogsz visszahízni.
2017. jún. 20. 19:42
 6/11 Csori96 válasza:

Néhány nap alatt, ha csak nem zabálod tele magad, nem fogsz hízni. Egyébként ahhoz, hogy valaki 5 kilót hízzon, nagyjából 40.000 kcal többlet kell, amit 1 hét alatt szerintem senki sem tud összehozni.

Ha 1200 kalóriával fogytál, akkor kezd el szépen lassan növelgetni, és figyeld a súlyod. Ha azt látod, hogy semerre sem változik, akkor elérted a súlytartó kalóriaszükségletedet. Persze, számolgatás nélkül is kivitelezhető, csak próbálj meg mértéket tartani és többnyire egészségesen étkezni.

2017. jún. 20. 20:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat!:) Tehát akkor nem probléma ha eszek egy keveset a marhapöriből? ^-^'
2017. jún. 20. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:

ha csak marhapörköltet eszel egész nap, akkor sem lesz baj..

feltéve, ha soha nem mész 1500 kcal fölé.

én ma sült szalonnát is ettem..fínom, ropogósra sültet..

csak ügyeltem, hogy ne legyen több 600 kcalnál.

ja, és kenyeret, és egyéb lisztből készült akármit sem eszem.

szóval ügyelj a bevitelre. max 1600kcal. ha sportolsz, ha fexel egész nap..

2017. jún. 20. 21:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2017. jún. 20. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

A húsokhoz egyél sok zöldséget és kevesebb rizst vagy krumplit, édesség gyanánt friss gyümölcsöt vagy gyümölcsös desszertet válassz, ne egyél túl sok cukros ételt. Ha fagyiztok, elég egy gombócnyi adag. Szerintem ne számolgass, ez egy nyaralás, érezd jól magad. Arra figyelj, hogy ne edd betegre magad. A helyi specialitásokat semmiképpen se hagyd ki, és a marhapörköltet se :)

A későbbiekben is ehetsz rendes főtt ételeket, a pörkölt és a borsóleves is teljesen jó étel, palacsintából is megehetsz 1-2 darabot néha. A lényeg a mérték, ne nasizz és hetente mérd meg magad. Ha elindul felfelé a súlyod, akkor kicsit fogd vissza magad.

2017. jún. 20. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!