Hogyan kellene csinálnom hogy ne térjenek vissza a kilók?
Néhány nap alatt, ha csak nem zabálod tele magad, nem fogsz hízni. Egyébként ahhoz, hogy valaki 5 kilót hízzon, nagyjából 40.000 kcal többlet kell, amit 1 hét alatt szerintem senki sem tud összehozni.
Ha 1200 kalóriával fogytál, akkor kezd el szépen lassan növelgetni, és figyeld a súlyod. Ha azt látod, hogy semerre sem változik, akkor elérted a súlytartó kalóriaszükségletedet. Persze, számolgatás nélkül is kivitelezhető, csak próbálj meg mértéket tartani és többnyire egészségesen étkezni.
ha csak marhapörköltet eszel egész nap, akkor sem lesz baj..
feltéve, ha soha nem mész 1500 kcal fölé.
én ma sült szalonnát is ettem..fínom, ropogósra sültet..
csak ügyeltem, hogy ne legyen több 600 kcalnál.
ja, és kenyeret, és egyéb lisztből készült akármit sem eszem.
szóval ügyelj a bevitelre. max 1600kcal. ha sportolsz, ha fexel egész nap..
A húsokhoz egyél sok zöldséget és kevesebb rizst vagy krumplit, édesség gyanánt friss gyümölcsöt vagy gyümölcsös desszertet válassz, ne egyél túl sok cukros ételt. Ha fagyiztok, elég egy gombócnyi adag. Szerintem ne számolgass, ez egy nyaralás, érezd jól magad. Arra figyelj, hogy ne edd betegre magad. A helyi specialitásokat semmiképpen se hagyd ki, és a marhapörköltet se :)
A későbbiekben is ehetsz rendes főtt ételeket, a pörkölt és a borsóleves is teljesen jó étel, palacsintából is megehetsz 1-2 darabot néha. A lényeg a mérték, ne nasizz és hetente mérd meg magad. Ha elindul felfelé a súlyod, akkor kicsit fogd vissza magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!