Miért nem fogyok ha elhagytam a hizlaló ételeket?
Nem eszek már pékárukat,semmi fehér kenyeret vagy zsemlet vagy kiflit,fehér lisztet,cukrot,cukros műzliket,cukros üdítőket,gyümölcs leveket,nem iszok szénsavas vízet, gyümölcs leveket. Továbbá nem eszek csoki,édességeket,fagyit se.
Amiket eszek: joghurtok,kefir,graham kifli (ritka,1-1 db)
teljes kiörlésű kifli,natur joghurt,gyümölcsös joghurt,fittnes műzli (néha),felvágottak,sajt,tojás,virsli (néha), abonett kenyér,alma,cseresznye,banán (néha).
3 óráként eszek, naponta 1-2l citromos víz (mivel a simát nem szeretem)
Mozgás kicsit hiányos 10 percet bícozok csak minden nap.
Mit csinálok rosszul? Valamiert semmit nem fogyok.
Kalóriákat számolok.Próbálom nem túllépni. Segítségeket nagyon szépen köszönöm előre is.

+1 a kaloriabazisra
en is yaziovl kezdtem, de meguntam, hogy a sportolasok utan nem valtoztak meg a tapanyagok bevitele es ezert nem lehetett normalisan kovetni

Nem olyan bonyolult kitapasztalni, miket tudsz jól vinni magaddal:
Cottage cheese, zöldfűszerekkel ízesített túró, csicseriborsókrém vagy más zöldségkrém előre felszelt zöldségekkel: karalábé, retek, uborka, répa, paprika.
Kevés olajos mag, esetleg pár szem aszalt vagy friss gyümölcs.
Csirkefalatok vagy csirkemell felvágott (valami értelmes minőségű...) vagy tonhal zöldségekkel vagy tljes kiőrlésű rozskenyérrel, barnakenyérrel pl.
Sajtkockák almával.
Natúr joghurt/kefír, akár egy marék friss bogyós gyümölccsel bekeverve.
Ezek mind finomak, kiválóak uzsonnára-tízóraira, ellátnak annyi energiával, ami kell. Már csak az adagokat kell jól beállítanod.

kérdező:
erre találtá ki: 21. században élünk
fitmarkbags.eu
fitness hűtőtáska, megfőzöd, kiadagolod, mehet bele a jégakkú és ott van, hordhatok egész nap magaddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!