Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogyok ha elhagytam...

Miért nem fogyok ha elhagytam a hizlaló ételeket?

Figyelt kérdés

Nem eszek már pékárukat,semmi fehér kenyeret vagy zsemlet vagy kiflit,fehér lisztet,cukrot,cukros műzliket,cukros üdítőket,gyümölcs leveket,nem iszok szénsavas vízet, gyümölcs leveket. Továbbá nem eszek csoki,édességeket,fagyit se.

Amiket eszek: joghurtok,kefir,graham kifli (ritka,1-1 db)

teljes kiörlésű kifli,natur joghurt,gyümölcsös joghurt,fittnes műzli (néha),felvágottak,sajt,tojás,virsli (néha), abonett kenyér,alma,cseresznye,banán (néha).

3 óráként eszek, naponta 1-2l citromos víz (mivel a simát nem szeretem)

Mozgás kicsit hiányos 10 percet bícozok csak minden nap.

Mit csinálok rosszul? Valamiert semmit nem fogyok.

Kalóriákat számolok.Próbálom nem túllépni. Segítségeket nagyon szépen köszönöm előre is.

2017. jún. 2. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

+1 a kaloriabazisra

en is yaziovl kezdtem, de meguntam, hogy a sportolasok utan nem valtoztak meg a tapanyagok bevitele es ezert nem lehetett normalisan kovetni

2017. jún. 3. 03:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitseget. Az a baj hogy lehet keves de mem tudok tobbet bevinni. Iskolaba jarok 7:00kor elmegyek otthonrol es legkozelebb csak 4kor erek haza. Miket vigyek akkor?
2017. jún. 3. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
10! De milyen volt az ètrended? Mert ha ètrended nem megfelelően àll össze, akkor a mozgàssal maximum szinten tartod magad. Nálad, mivel nem volt rajtad sok felesleg, ezèrt az ètrended sem volt annyira rossz, ezért nalad a mozgàs gyorsította az anyagcserèd, ès beindult a fogyàsod. Azonban önmagàban a mozgàs, ètrend változtatás nélkül nem eredmènyes. Megvonàsról szó nincsen, jobbakat eszek most miòta èletmódot vàltottam, mint előtte. Tudatosan tàplàlkozom. Aki sanyargatàssal fogy, az èrtelemszerűen nem jó.
2017. jún. 3. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem olyan bonyolult kitapasztalni, miket tudsz jól vinni magaddal:

Cottage cheese, zöldfűszerekkel ízesített túró, csicseriborsókrém vagy más zöldségkrém előre felszelt zöldségekkel: karalábé, retek, uborka, répa, paprika.

Kevés olajos mag, esetleg pár szem aszalt vagy friss gyümölcs.

Csirkefalatok vagy csirkemell felvágott (valami értelmes minőségű...) vagy tonhal zöldségekkel vagy tljes kiőrlésű rozskenyérrel, barnakenyérrel pl.

Sajtkockák almával.

Natúr joghurt/kefír, akár egy marék friss bogyós gyümölccsel bekeverve.

Ezek mind finomak, kiválóak uzsonnára-tízóraira, ellátnak annyi energiával, ami kell. Már csak az adagokat kell jól beállítanod.

2017. jún. 3. 11:52
 15/15 Krisz85 ***** válasza:

kérdező:

erre találtá ki: 21. században élünk

fitmarkbags.eu

fitness hűtőtáska, megfőzöd, kiadagolod, mehet bele a jégakkú és ott van, hordhatok egész nap magaddal

2017. jún. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!