Mik a szenhidrat szegeny eteleket? , fogyni szeretnek de nem tudom hogy mit ehetek.
Mennyire szénhidrátszegényeket? Én mostanában napi 20 grammos keretet használok, muszáj, ha jól akarom érezni magam s nem rengeteget enni :D De hozzám ez passzol, van, akinek jóval több kell.
Az állati termékek jobbára nem túl szénhidrátosak, a tejet s közeli rokonait annyira azért nem ajánlom.
Szénhidrátszegény zöldségek, zsírok, olajos magvak...
Ezek eléggé szénhidrátszegények (ha nem eszünk nagyon sok zöldséget) s ennek megfelelően sokaknak laktatóbbak, mint a szénhidrátok, bár az egyes ételek között nagy a szórás (pl. zöldséggel és olajos maggal szinte sosem laknék jól, az állati fehérjék más lapra tartoznak).
De simán ehetsz szénhidrátos ételeket is, hacsak nem vagy az a fajta, aki csak durván szénhidrátszegényen tud jóllakottan fogyni. A kalóriadeficit az aduász.
valaki árulja már el, hogy mi ez a trend, hogy nem kell szénhidrát? hol, melyik hülye újságban olvassátok ezeket? privát üzenetek jöhetnek, tényleg kíváncsi vagyok.
a kérdezőnek pedig:
a finomított szénhidrátokat és a telített zsírokat kerüld el de nagy ívben.
amit ehetsz: basmati, barna rizs, bulgur, édesburgonya, zabpahely, hüvelyes zöldségek /nem főzeléknek tudod benne van a liszt.../
telj kiörl. kenyér
zöldségek
gyümölcsök
Amúgy ha nagyon kellenek az infók:
www.sargakapszula.hu /ingyenes, letöltöd, olvasod, örülsz neki/
vagy Anita Bean : Modern sporttáplálkozás c. alapműve amit ajánlok.
És még Kozaróczy Tibor: Tápanyagválasztás és időzítés
(a "12 hét Online Tréning" sorozat 6. része; ingyen letölthető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!