Fogyókúrázok de ma húsvétkor tobbet ettem a kelleténél. Most mit csináljak. Oda a figyókúrának? 4 hónapja fogyózok még sose azóta szépen betartottam az étrendemet. Mit csináljak? Akkor oda a fogyókúrának?
Figyelt kérdés
Ma ettem: 2 üveg vegyesvágottat. 50 dkg háztartási kekszet. 11db fasírtot. 4 db fött tojást. 80dkg müzli 1l tejjel. 10 dkg szalámi. 1 gyrost, 2 szelet kenyeret, kb 20 dkg sós mogyoró, 3 dl bor 2 sört és 4-5 liter vízet.2017. ápr. 17. 01:37
1/3 anonim válasza:
Hogy lehet ennyit zabálni? Amúgy mi lenne, visszaszedsz egy keveset.
2/3 gnoomage válasza:
Miért lenne oda? Az oké hogy ma nagy eséllyel a kereted többszörösét megetted, de ez nem jelenti azt, hogy vége. A fogyás több hónapos dolog, nem dől el semmi egy nap. Rendben, tele etted magad, hagytad az ösztönöket uralkodni, majd 2-3 nap alatt nullázod és kész. Ha 4 hónap után 2 hónapig csinálnád ezt, akkor lenne oda a fogyókúra.
3/3 anonim válasza:
Kalóriaszámlálást kezdtél. Nézd meg, hogy minden mennyi bevitt kcal érték, és a következő időszakban "a napi szokott kcal-deficiten" túl, égesd el ezt a mennyiséget is, pár nap alatt!!
Rögtön helyreáll a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!