Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Bűnöztem! Fogyókúrázok és...

Bűnöztem! Fogyókúrázok és elcsábultam egy almatortára, egy szeletet ettem . Hogyan mozoghatnám le, mennyit kell érte szobabicikliznem?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
.... nem fogsz meghízni attól a szelettől,ne parázz....
2012. aug. 20. 15:32
 2/5 anonim válasza:
Ha nem valami nagyon extrém diétát csinálsz és nem egy hét alatt akarsz 10 kilótól megszabadulni,akkor nem kell semmi különösebbet tenned. Max az esti vacsiadagból vegyél vissza egy picit.
2012. aug. 20. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Igen ,nem drasztikus fogyókúráról van szó,heti 1 kg az már nekem jó :D

2012. aug. 20. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem baj ha elcsabultal, SOT, egy heten egyszer nyugodtan nyomjal be magas kaloriaju kajakat. Pizzat is egyel ha szereted.

A heti egyszeri 'zabalas' megemeli a leptin szintedet. A leptin felelos (tobbek kozott) a zsir lebontasaban/raktarozasaban is. Ha van leptin, nincs raktarozas, ha nincs leptin, van zsir raktarozas.

Ha nem eszel eleget (alacsony kalorias dietat csinalsz) a leptinszinted leesik. Ennek, a zsirlebontason tul meg van egy masik hatulutoje, ugyanis ilyenkor egy etvagyat termelo hormon is kivalasztodik, szoval nem eszel eleget, nem bontod le a zsirt es meg hegyibe ehes is vagy!

Nyugodtan tarts heti egyszer a fogyi ideje alatt egy olyan napot, amikor eszel amit megkivansz.

Masnap egy izzaszto aerobic edzes es meg elonyod is szarmazik ebbol a zabalasbol, mert amellett, hgoy a leptinszinted helyre hozod, a kis lelked is megnyugszik, hogy ehetsz amit akarsz.

2012. aug. 21. 00:55
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsodat:)
2012. aug. 21. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!