Fél éve fogyokúrázok, ami tudom, hogy nem normális dolog. Viszont nem merek vissza állni, mert félek a hízástól. Vissza jönne rám?
Én 5 éve próbálkozom, de minimum a duplájával, mint te s inkább életmódváltásnak nevezem :D Ez max. lelkileg fárasztó, fizikailag jó, főleg, hogy megadom a testemnek, amire szüksége van, olyan stílusban, ami nekem jólesik, ez igen fontos.
Ha nem eszed túl magad, nem tud visszajönni. Finoman emeld a mennyiséget, persze jó étrend mellett. A súlyod OKnak tűnik, persze nem látlak, folytasd a sportot, abban fél év nem olyan sok idő, ha jól akarsz kinézni, bár nem tudom, mit sportolsz. A teljes test megmozgatása a legjobb.
A csirkemell is főtt étel, illetve sült, nem?
De nyugodtan ehetsz zöldséglevest vagy akár paradicsomos káposztát, ezektől is félsz?
Ahogy érzel, az már nem normális, de sajna túl gyakori. Enni kell, ez az élet rendje. Csak túl sokat ne egyél, de azért nem kell megfosztanod magad mindentől és koplalnod sem kell, sőt, az direkt káros.
Ja, a rosszul beállított diéta, fogyókúra jele az állandó fáradtság, energiahiány. Fél évig még elműködött valahogy a tested, de mostanra kimerült.
Tessék mozogni és emelni a napi kalóriabevitelt, lehetőleg normális kajákból.
Én is csináltam ilyen eszetlenül. Igaz, én csak 20at fogytam, de 40 jött vissza. Sajnos tuti, hogy fogsz valamennyit hízni, mert fél év "koplalás" az nem sok idő. Most én ott tartok, hogy egy év alatt fogytam 10kg-t. De normálisan étkeztem, és mellette sportolok.
Szóval, ha nem akarsz visszahízni, akkor ugyan úgy ezt kell folytatnod. Ezért nincs értelme a fogyókúrának. Biztos a bőröd is megnyúlt.
Nos, Úgy áll a helyzet, hogy sikerült végül visszatérnem a normális kajákhoz, és igen válogatva eszek, csokit nem, csak müzlit eszek, kerülöm a cukrot, de eszek mindenből egy kicsit :) Problémám az lett, hogy az immunrendszerem olyan rossz lett, hogy minden második héten beteg vagyok, de mióta újra eszek ez se fordul elő gyakran. Az alakom megváltozott, szóval szerintem zsír is ment le bőven :D, sőt mióta kérdeztem, azután még fogytam.
Minden kedves válaszolónak köszönöm szépen a segítséget!!:)
És lányok ajánlom, hogy vigyázzatok a fogyókúrával, át lehet esni könnyen a ló túloldalára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!