Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 3 napja nem birom abbahagyni...

Budai Martinez kérdése:

3 napja nem birom abbahagyni a zabálást! 16/f?

Figyelt kérdés

ma is sok chipset ettem kb igy nezett ki ma az etrendem

Reggeli egy kis adag gulyásleves aztán 2 turorudi ebedre 2 szendvics (zsúrkenyérrel,vajjal,szalámival) aztan ettem egy nagy marék csokis kekszet utána egy egesz chipset..

és egyszerűen a gyomrom nem tud megtelni !! mit tegyek nem fogyózok de egy hete futok kb és szerintem mivel futok így ettől jobban éhes vagyok.. nem akarok hizni !! ha futok 50 percet ma kb 5-6 km az mennyit segit ?

2017. ápr. 3. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljes kiörlésű, lassan felszívódó gabonákból készült kaják. Én a zabbal vagyok jó baràtságban. Kását, pudingot, fasírtot, kenyeret, fagyit meg mindent készítek belőle. De amúgy már 50g zabból készült zabkása simán eltelít és sokáig tart benned :)
2017. ápr. 4. 09:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon jo, hogy sportolsz, folytasd is. Viszont zabalasi rohamok azert törnek rad, mert nem a megfelelö eteleket veszed magadhoz. Probald meg azt, hogy sok vizet iszol. Amikor meg megehezel, akkor gyumölcsöt, zöldseget, teljes erteku gabonafeleket fogyasztasz.
2017. ápr. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!