Hogyan tartsam magam távol az evéstől? Hogyan álljam meg a zabálást? Ti mit csináltok ha rátok jön a zabálhatnék?
167 cm-s lány vagyok, 56 kg voltam, ebből a nyáron leadtam 10-et, decemberben viszont híztam 4-et, úgyhogy 50 lettem
Vissza akarok fogyni a régi súlyomra heti 1 kg fogyással
Ehhez elvileg napi 500-600 kalóriát kéne ennem
Múlt hét előtti héten ezt tartottam (sőt, még többet is ettem néha 100-200 kcallal), fogytam is egy kilót, most 49 vagyok
Viszont a múlt hetet teljesen elcsesztem, volt 2 nap amikor túl sokat ettem, és hiába koplaltam utána egy napig (csak egy joghurtot ettem este, ami 95 kcal), nem fogytam semmit
Tegnap végre tartottam a diétámat, sőt, extrém keveset ettem annak ellenére hogy vasárnap nem zabáltam be, viszont ma megint jött a zabaroham (ma ezt ettem: 1 bögre kakaó, egy 7 days csokival bevont csokis croissant, 1 Stühmer étcsoki, 1 Korfu-kocka, 1 Kinder Pinguin tejszelet, egy kis sajt, 1 mákos bukta, 1 szelet pizza, 1 Milka Way dobozos kakaó, 1 nagy melegszendvics, 1 Fornetti mákos-meggyes, 1 Milka-Oreo csoki, 1 szelet rántott hal és egy kis krumplipüré), viszont utána hánytattam magam, amit már egy hónapja nem csináltam, bár nem sokat tudtam "visszaadni", kb negyedét vagy max harmadát... Tudom, nem szabad, pont ezért akarom valahogy elkerülni ezeket a zabálásokat, régen olyan jól ment, és szeretném visszakapni az akaraterőmet :/
Tudnátok esetleg valami motiválót írni?
Annyira utálom magamat :(
#2-es fogytam már koplalással nem egyszer, egy gramm nem jött vissza
Egyébként köszi a válaszokat
Napi 5x étkezz, fokozatosan egyre kevesebbet.
HAJRÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!