Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen lisztből csináltok...

Milyen lisztből csináltok süteményt?

Figyelt kérdés

Dia wellness-t használtam eddig. De most ott botrány van....

Szafi fitt termékek meg nagyon drágák nekem.

Hol vegyek olcsóbban ilyesmi termékez?


2015. nov. 8. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmilyenből
2015. nov. 8. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy frissen őrölt lenmagból, vagy mandulalisztből.
2015. nov. 8. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Igazából megvagyok süti nélkül is, de ha sütök, különböző olajos magvakat és magliszteket használok, állagjavításra többnyire útifűmaghéjat, mert a tápika túl szénhidrátos (néha azért jó, az íznek is, de inkább palacsintába kerül), a konjacliszt pedig túl drága. Ahogy a mandulaliszt is.


Persze liszt nélküli sütik is vannak (szinte csak tojásból), de azok nem annyira sütisek.


A kényelmes, kész dolgok drágák, ez ilyen, de a neten vannak receptek... Plusz a drága se gond, ha keveset eszel belőle, a pékségek gluténes cuccai is roppant drágák, ha nem a sima kenyeret és kiflit veszed.

A szaffisokon rajta van az összetétel, lehet próbálkozni, a kókuszliszt még nem olyan extrém árú... De én pl. mindig konjacliszt nélkül sütök s még a párom anyjának is ízlett a tegnapi csokiszószos paleo pite, pedig neki egészen más étrendje van, mint nekem, sütni is jól tud, nem egyszerű ilyesmivel levenni a lábáról (azért igyekszem, mert cukorbeteg lett és nem tud szénhidrátszegényen sütni).

2015. nov. 8. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Zabból, 200 Ft., a Lidl-ben, mákdarálóval szoktam ledarálni.
2015. nov. 8. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

zabliszt (vagy őrölt zabpehely) + állag javítás céljából teszek bele tk. lisztet. A zabliszt önmagában szerintem kicsit kesernyés ízt ad az elkészített ételnek.

A zabpehely 200 ft, a zabliszt 500.

2015. nov. 8. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Sosem veszek külön zablisztet, egyszerűen csak ledarálom, nem pótolom még pluszba semmivel sem és mindig nagyon finom. A bögrés sütiket is zabból szoktam készíteni, mondjuk konkrétan mindent.
2015. nov. 9. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Én se vennék zablisztet, sokszor még a sima darálatlan zabpehely is jó sütibe, mert kis puha cucc és nem baj, ha nem sima az eredmény. Máskor persze darálni kell. Az más kérdés, hogy nem szeretem a zab ízét, de én úgysem eszem szénhidrátbombákat. A páromnak viszont jók s pici mennyiségben használva érdekes módon én is jobbnak érzem a dolgokat.

Ha kakaós sütiről van szó, az adott esetben meglepően sok lent elbír, pedig azt normálisan csak keveset használok, mert töményen nem jó, bár a zabnál azért sokkal jobb.

A len pedig olcsó, főleg a kalóriatartalmához képest, de ami nekem fontos, szinte nincs nettó szénhidráttartalma.

Kinek mik a prioritások.

2015. nov. 9. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!