Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma elég sok édességet ettem....

Martin02020 kérdése:

Ma elég sok édességet ettem. Ledolgoztam?

Figyelt kérdés
kb 2000 kcalt ettem ma össze vissza mindent reggelire grillezett hust ettem milka kekszet ittam energiaitalt összesen maximum 2000 kcal de viszont most voltam futni 40 percet kb 5 km-t..Ugye nem fogok hizni :D ?
2017. ápr. 1. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hogy érzékeltessem mekkora táv kell nettó 100 kalóra elégetéséhez.Én 65 kilót fogytam két év alatt ha már személyeskedünk.
2017. ápr. 2. 00:47
 12/13 A kérdező kommentje:
Tehát volt értelme futnom
2017. ápr. 2. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Valaki tötyög lötyög 40 percig és használ neki, valaki közepes tempóban fut és kevésbé használ neki. Ez mind függ az egyén állóképességétől, izomzatától. Ha a szervezetet már hozzá van szokva a futáshoz és lassú tempóban futsz, ami másnak lehet akár közepes tempó is, akkor kevésbé lesz effektív. Akkor eredményes, ha a saját szintedhez képest futsz közepes tempóval. Lehet érezni, mikor úgy "egészségesen" kell már levegőt venned, vagy hogy is írjam, de még nem zihálsz. Több fajta edzés módszert is írnak a neten a futásra is és mind az alapján lövi be, hogy mennyi a futás közbeni pulzusszám. Ez alapján kell futni és lesz hatása is. Most azt szerintem mindenki el tudja dönteni pulzusórák nélkül is, hogy megemelkedett a pulzusa 120 fölé vagy sem.
2017. ápr. 4. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!